RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Завршени конкурси

Подизање капацитета за унапређивање положаја Рома у РС

Институција која објављује конкурс: Министарство за људска и мањинска права РС

Тема конкурса: Циљ конкурса је реализација програма/пројеката који ће допринети унапређивању положаја Рома у Републици Србији.Предмет конкурса је суфинансирање програма/пројеката у циљу реализације Акционог плана за спровођење Стратегије за унапређивање положаја Рома у Републици Србији.

Опширније...

Позив за подношење предлога пројеката у области борбе против сексуалног и родно заснованог насиља

Институција која објављује конкурс: Министарство рада и социјалне политике РС, Управа за родну равноправност у сарадњи са Програмом Уједињених нација за развој, уз финансијску подршку Владе Краљевине Норвешке

Тема конкурса: У оквиру овог конкурса финансираће се активности које за циљ имају унапређење и развој услуга за жртве сексуалног и родно заснованог насиља (СОС линије, услуге психо-социјалне подршке, правне помоћи, здравствене помоћи, обуке у инстутуцијама за запослене који директно пружају услуге жртвама СРЗН, интервентни мобилни тимови и слично).

Опширније...

Конкурс за удружења грађана за програм Успешни фандрејзинг

Институција која објављује конкурс: Балкански фонд за локалне иницијативе (BCIF) у партнерству са Институтом за одрживе заједнице (ISC), а уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој (USAID)

Тема конкурса: У оквиру програма Иницијатива јавног заговарања грађанског друштва у Србији, Балкански фонд за локалне иницијативе у партнерству са Институтом за одрживе заједнице, а уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој током 2011. и 2012. године спроводи програм Успешни фандрејзинг. Програм за циљ има подршку удружењима грађана у постизању одрживости кроз оријентисање на разноврсне изворе финансирања, истраживање нових начина прикупљања средстава у локалној заједници и подстицање корпоративне и индивидуалне филантропије.

Опширније...

Koнкурс за доделу подстицајних средстава за унапређење заштите потрошача у РС за 2011.

Институција која објављује конкурс: Министарство трговине и услуга

Тема конкурса : Јачање капацитета удружења и њихових савеза, а чија је област остваривања циљева заштита потрошача, кроз Регионална саветовалишта потрошача као подршка активностима Центра за заштиту потрошача у оквиру Одељења за заштиту потрошача Министарства трговине и услуга.
Предлог пројекта подноси се само за један регион и то тако да удружење или савез, подносилац предлога, има седиште у региону на који се пројекат односи.

Опширније...

Конкурс за реализацију програма подршке хуманитарним и друштвеним организацијама у 2011. години

Институција која објављује конкурс: град Ужице

Тема конкурса: Програм има за циљ обезбеђење одрживости услуга и активности које реализују организације грађанског друштва у следећим областима: социјална политика, развој локалне заједнице, очување традиционалних културних и историјских вредности, заштита животне средине, подршка алтернативним и традиционалним културним садржајем, превенција здравља и здравствена подршка.

Опширније...

Позив за учешће на пројекту „Процена капацитета и баријере примене биомасе и геотермалне енергије у Републици Србији“

Институција која објављује конкурс: Министарство животне средине и просторног планирања Републике Србије

Тема конкурса: У оквиру реализације пројекта "Процена капацитета и баријере примене биомасе и геотермалне енергије у Републици Србији", који финансира Република Чешка,· а имплементира Организација Уједињених нација за индустријски развој (УНИДО), Министарство животне средине и просторног планирања у сарадњи са Министарством рударства и енергетике објавило је Позив за учешће малим и средњим предузећима (МСП)· на пројекту " Процена капацитета и баријере примене биомасе и геотермалне енергије у Републици Србији".

Опширније...

Конкурс за пројекте социјалног предузетништва

Институција која објављује конкурс: Catholic Relief Services – Представништво у Београду, уз подршку USAID-a

Тема конкурса: Конкурс је намењен пројектима социјалног предузетништва који ће кроз одрживеактивности социјалне економије, кроз социјалне задруге и друге видове организовањаудружења грађана а посебно организација особа са инвалидитетом:
• Запослити одређени број особа са инвалидитетом и тиме директнопобољшати њихов статус у локалној заједници.
• Креирати услуге и/или производи за особе са инвалидитетом и осталеграђане и грађанке у локалној заједници.

Опширније...

Избор из конкурса

КОНКУРС ЗА ПОДСТИЦАЈНА СРЕДСТВА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ У ОПШТИНИ ПРИЈЕПОЉЕ У 2021.ГОДИНИ

У складу са уговором о сарадњи број 301/21 од 07.06.2021.године закљученим између локалне самоуправе Пријепоље, Фондације Ана и Владе Дивац и Регионалне развојне агенције Златибор, а уз техничку подршку УСАИД Програма за конкурентну привреду, Регионална развојна агенција „Златибор“ доо расписује:

 

КОНКУРС ЗА ПОДСТИЦАЈНА СРЕДСТВА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ У ОПШТИНИ ПРИЈЕПОЉЕ У 2021.ГОДИНИ


Конкурсом је планирана подршка пољопривредницима који се баве производњом и прерадом хране. Укупна расположива средства по овом конкурсу су 2.850.000,00 динара. На конкурс могу да конкуришу регистрована пољопривредна газдинства и то за постицаје за набавку:

- Нове опреме и механизације потребне за биљну и сточарску производњу и прераду пољопривредних производа

- Сертификованог садног материјала

 

Избор из вести

Виртуелна конференција и Б2Б састанци - Applied Artificial Intelligence Conference 2020

Развојна агенција Србије, као део активности Европске мреже предузетништва, коорганизатор је конференције Applied Artificial Intelligence Conference 2020 и пословних састанака који ће бити одржани online 11. маја.

 

Тренутна посета

Имамо 718 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Конкурси Завршени конкурси