RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни позив PROGRES-а за подношење предлога општинских инфраструктурних пројеката

Институција која објављује конкурс: Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (UNOPS) у оквиру програма ПРОГРЕС

Тема конкурса : допринос јачању стабилности и друштвено-економског развоја две најнеразвијеније области у Србији, јужној и југозападној, за које се сматра да су најподложније сукобима. Конкретан циљ ПРОГРЕС-а је јачање управљања, капацитета за управљање општинских и међуопштинских власти и друштвене, економске и физичке инфраструктуре на свеобухватан начин и приступ области као целини.

Приоритетне области:

  • мали комунални инфраструктурни пројекти
  • економски инфраструктурни пројекти
  • инфраструктурни пројекти заштите животне средине
  • пројекти друштвене инфраструктуре

Кандидати: ·овај Позив за подношење предлога пројеката је географски ограничен на установе које се налазе у следећим општинама:

Vlasotince

Crna Trava

Medveđa

Preševo

Vladičin Han

Bosilegrad

Ivanjica

Novi Pazar

Prokuplje

Vranje

Blace

Kuršumlija

Nova Varoš

Raška

Trgovište

Bojnik

Lebane

Priboj

Sjenica

Tutin

Bujanovac

Leskovac

Prijepolje

Surdulica

Žitorađa

Услови за конкурисање: подносиоци предлога пројеката могу наступати као конзорцијум, и то у партнерству од· најмање 2 општине и/или ЈКП. Пожељно је учешће других врста организација у својству Партнера, као што су институти високог образовања, регионалне привредне и индустријске коморе, индустријска удружења, туристичке организације, образовне институције и установе за обуку, профитне институције (под условом да акције у пројекту њима не доносе профит), итд., с тим да општина мора да буде Главни партнер у конзорцијуму. Пројекти морају да се спроводе у наведеним општинама.
Трајање пројекта:
од 3 до 12 месеци
Финансирање:
бесповратна помоћ од 20.000 до 100.000 ЕУР, уз обавезно учешће апликанта од најмање 10% до највише 50%.

Рок за пријаву: 28. фебруар 2011. године

Извор информације: PROGRES - Програм европског партнерства са општинама. Више информација и потребну документацију можете наћи на интернет страници: ·http://www.progresprogram.org/konkursi.php?oblast=pozivi

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПАКЕТA УСЛУГА ЗА МЛАДЕ И ЖЕНЕ ПРЕДУЗЕТНИЦЕ

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПАКЕТA УСЛУГА ЗА МЛАДЕ И ЖЕНЕ ПРЕДУЗЕТНИЦЕ

У оквиру

Програма стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде

Јавни позив за спровођење пакета услуга за младе и жене предузетнице објављује се у складу са Програмом стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, Министарства привреде, који се реализује преко Развојне агенције Србије и акредитованих регионалних развојних агенција (у даљем тексту: Програм ССУ за ММСПП).

 

Избор из вести

Где набавити енергент на бази дрвне биомасе у Региону?

У претходном периоду Радна група за биомасу Златиборске области, уз подршку ГИЗ ДКТИ програма, реализовала је теренско истраживање и својеврсни попис свих произвођача, дистрибутера и трговаца енергентима на бази дрвне биомасе (цепано дрво, пелет, брикет, сечка, ћумур) који су регистровани и послују на територији 9 општина Златиборске области: Ариља, Бајине Баште, Чајетине, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља и Ужица. Након прикупљања свих података, ова база је урађена у форми картографског приказа и доступна је на интернет страници РРА Златибор.

 

Тренутна посета

Имамо 233 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни позив PROGRES-а за подношење предлога општинских инфраструктурних пројеката