RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Конкурс Балканског фонда за локалне иницијативе – Активне заједнице

Институција која објављује конкурс: Балкански фонд за локалне иницијативе (BCIF)

Тема конкурса: Основни циљ BCIF-овог програма Активних заједница је унапређење и развој локалних заједница у Србији путем финансијске помоћи иницијативама, које показују укљученост грађана у решавање заједничких проблема у заједницама из којих долазе, на најбољи начин употребљавају локалне ресурсе и потенцијале и промовишу сарадњу са различитим секторима.

Специфични циљеви програма су:

- подршка људима/организацијама да препознају потребе своје заједнице и да спремно и одговорно осмисле начине за решавање проблема;

- подстицање креативног и ефикасног начина решавања проблема са којима се заједнице у Србији суочавају;

- подстицање коришћења локалних ресурса у извођењу активности – знања и вештине људи, спремност да се уложи новац, роба, рад, време, идеје, добра воља, и искористе природни и друштвени потенцијали средине.

Кандидати: За овај програм могу конкурисати организације/групе из Србије, непрофитнoг карактера, основане у локалној заједници и којима управљају људи из те заједнице.
Није обавезно да ваша група буде регистрована да бисте могли конкурисати, јер BCIF подржава и неформалне групе грађана/ки.
Финансирање:
Максимални износ донације је 350.000,00 динара.

Рок за пријаву: 01. 03. 2011.

·Извор информација: Балкански фонд за локалне иницијативе (BCIF). Више информација и потребну документацију можете преузети на: http://www.bcif.orgОва адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели ·

Избор из конкурса

OGLAŠAVANJE NABAVKE ZA USLUGU IMPLEMENTACIJU, SERTIFIKACIJU I RESERTIFIKACIJU

U okviru projekta "WEST METAL KLASTER GROUP NA EU TRŽIŠTU" koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO, Regionalna razvojna agencija Zlatibor, Petra Ćelovića bb, 31000 Užice upućuje

 

Избор из вести

Виртуелна конференција и Б2Б састанци - Applied Artificial Intelligence Conference 2020

Развојна агенција Србије, као део активности Европске мреже предузетништва, коорганизатор је конференције Applied Artificial Intelligence Conference 2020 и пословних састанака који ће бити одржани online 11. маја.

 

Тренутна посета

Имамо 149 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Конкурс Балканског фонда за локалне иницијативе – Активне заједнице