Промоција туристичке понуде западне Србије у Војводини, Босни и Херцеговини и Црној Гори

Туристичка организација регије Западна Србија, Туристичка организација Златибор, Туристичка организација општине Ивањица и Туристичко спортски центар Златар, у сарадњи са Дејан Петровић Биг Бендом и ПСД програмом, представили су током јуна 2012. године у Војводини, Босни и Херцеговини и Црној Гори, понуду туристичке регије Западна Србија, са фокусом на Златибор као своју најзначајнију дестинацију.

 

Промоција је реализована у Вршцу, Новом Саду, Бијељини, Брчком, Подгорици, Херцег Новом и Котору и састојала се из два сегмента. Уводни су биле конференције за медије и туристичку индустрију, са фокусом на туризам базиран на активностима и грастрономију, уз дегустацију традиционалних производа. Информације о предстојећој туристичкој сезони допунили су представници хотела Златибор Мона, Специјалне болнице Златибор Чигота, одмаралишта Дунав и туристичке агенције Амиго травел. Други сегмент промоције је био директна презентација понуде становницима – музички програм Дејан Петровић Биг Бенда и дистрибуција промотивног материјала на градским трговима.

Захваљујемо медијима који су испратили догађаје и колегама који су помогли организацију: културно-уметничким друштвима Грозд, Соња Маринковић и Глоговац, удружењу лончара из Злакусе, локалним туристичким организацијама градова домаћина, Националној туристичкој организацији Црне Горе, Представништву Привредне коморе Србије у Црној Гори, Херцег Фесту, туристичким агенцијама PanaComp и Black Mountain Montenegro, Телевизији Нови Сад, хотелима Златибор Мона и Црна Гора.

Захваљујемо свима који су уживали у златним трубама Дејан Петровић Биг Бенда и искористили прилику да да се детаљније упознају са понудом туристичке регије Западна Србија: Златибором, Таром, Златаром, Голијом, Мокром Гором, са Шарганском осмицом и Дрвенградом Емира Кустурице, Старим селом Сирогојно,  Потпећком и Стопића пећином, Кањојом Увца, реком Дрином... Овај вид промоције је изазвао велико интересовање и допринео видљивости туристичке понуде западне Србије, а сигурно и привукао нове госте у наше крајеве.

Ко је на вези

Имамо 92 гостију на мрежи
You are here Актуелно Промоција туристичке понуде западне Србије у Војводини, Босни и Херцеговини и Црној Гори