RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Завршени конкурси

Суфинансирање програма/пројекта у области заштите и унапређења људских и мањинских права

Институција која објављује конкурс: Министарство за људска и мањинска права РС

Тема конкурса: Циљ конкурса је реализација програма/пројеката који ће допринети унапређењу стања људских и мањинских права у Републици Србији.

Опширније...

Подизање капацитета за унапређивање положаја Рома у РС

Институција која објављује конкурс: Министарство за људска и мањинска права РС

Тема конкурса: Циљ конкурса је реализација програма/пројеката који ће допринети унапређивању положаја Рома у Републици Србији.Предмет конкурса је суфинансирање програма/пројеката у циљу реализације Акционог плана за спровођење Стратегије за унапређивање положаја Рома у Републици Србији.

Опширније...

Позив за подношење предлога пројеката у области борбе против сексуалног и родно заснованог насиља

Институција која објављује конкурс: Министарство рада и социјалне политике РС, Управа за родну равноправност у сарадњи са Програмом Уједињених нација за развој, уз финансијску подршку Владе Краљевине Норвешке

Тема конкурса: У оквиру овог конкурса финансираће се активности које за циљ имају унапређење и развој услуга за жртве сексуалног и родно заснованог насиља (СОС линије, услуге психо-социјалне подршке, правне помоћи, здравствене помоћи, обуке у инстутуцијама за запослене који директно пружају услуге жртвама СРЗН, интервентни мобилни тимови и слично).

Опширније...

Конкурс за удружења грађана за програм Успешни фандрејзинг

Институција која објављује конкурс: Балкански фонд за локалне иницијативе (BCIF) у партнерству са Институтом за одрживе заједнице (ISC), а уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој (USAID)

Тема конкурса: У оквиру програма Иницијатива јавног заговарања грађанског друштва у Србији, Балкански фонд за локалне иницијативе у партнерству са Институтом за одрживе заједнице, а уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој током 2011. и 2012. године спроводи програм Успешни фандрејзинг. Програм за циљ има подршку удружењима грађана у постизању одрживости кроз оријентисање на разноврсне изворе финансирања, истраживање нових начина прикупљања средстава у локалној заједници и подстицање корпоративне и индивидуалне филантропије.

Опширније...

Koнкурс за доделу подстицајних средстава за унапређење заштите потрошача у РС за 2011.

Институција која објављује конкурс: Министарство трговине и услуга

Тема конкурса : Јачање капацитета удружења и њихових савеза, а чија је област остваривања циљева заштита потрошача, кроз Регионална саветовалишта потрошача као подршка активностима Центра за заштиту потрошача у оквиру Одељења за заштиту потрошача Министарства трговине и услуга.
Предлог пројекта подноси се само за један регион и то тако да удружење или савез, подносилац предлога, има седиште у региону на који се пројекат односи.

Опширније...

Конкурс за реализацију програма подршке хуманитарним и друштвеним организацијама у 2011. години

Институција која објављује конкурс: град Ужице

Тема конкурса: Програм има за циљ обезбеђење одрживости услуга и активности које реализују организације грађанског друштва у следећим областима: социјална политика, развој локалне заједнице, очување традиционалних културних и историјских вредности, заштита животне средине, подршка алтернативним и традиционалним културним садржајем, превенција здравља и здравствена подршка.

Опширније...

Позив за учешће на пројекту „Процена капацитета и баријере примене биомасе и геотермалне енергије у Републици Србији“

Институција која објављује конкурс: Министарство животне средине и просторног планирања Републике Србије

Тема конкурса: У оквиру реализације пројекта "Процена капацитета и баријере примене биомасе и геотермалне енергије у Републици Србији", који финансира Република Чешка,· а имплементира Организација Уједињених нација за индустријски развој (УНИДО), Министарство животне средине и просторног планирања у сарадњи са Министарством рударства и енергетике објавило је Позив за учешће малим и средњим предузећима (МСП)· на пројекту " Процена капацитета и баријере примене биомасе и геотермалне енергије у Републици Србији".

Опширније...

Конкурс за пројекте социјалног предузетништва

Институција која објављује конкурс: Catholic Relief Services – Представништво у Београду, уз подршку USAID-a

Тема конкурса: Конкурс је намењен пројектима социјалног предузетништва који ће кроз одрживеактивности социјалне економије, кроз социјалне задруге и друге видове организовањаудружења грађана а посебно организација особа са инвалидитетом:
• Запослити одређени број особа са инвалидитетом и тиме директнопобољшати њихов статус у локалној заједници.
• Креирати услуге и/или производи за особе са инвалидитетом и осталеграђане и грађанке у локалној заједници.

Опширније...

Фонд за локалну сарадњу

Институција која објављује конкурс: Амбасада Финске у Србији

Тема конкурса: Подршка пројектима невладиних организација усмерених на промоцију људских права (нпр. мањина или жена), заштиту животне средине и едукацију.

Опширније...

Позив еколoшким удружењима грађана за пријаву за учешће у раду мреже Зелена листа Србије

Институција која објављује конкурс: Балкански фонд за локалне иницијативе (BCIF)
Тема конкурса: Омогућавање еколошким удружењима грађана да унапреде своје постојеће капацитете и промоција међусобне сарадње еколошких удружења из различитих локалних заједница у Србији.

Опширније...

Избор из конкурса

Јавни позив за учешће на међународном сајму SIAL у Паризу

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на једном од најзначајнијих међународних сајмова прехрамбене индустрије „SIAL“ који се одржава у Паризу, Француска, у периоду од 18. до 22. октобра 2020. године.
 

Избор из вести

Први заједнички састанак међуопштинске радне групе

Иницијални састанак међуопштинске радне групе, формиране у оквиру ПОРАЛИСТ пројекта на основу Меморандума о разумевању потписаном крајем априла месеца ове године између две суседне прекограничне општине, Пријепоље и Бијело Поље, заказан је за уторак, 17. децембара 2019. године у Пријепољу.
 

Тренутна посета

Имамо 343 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси