RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Завршени конкурси

Конкурс за откуп поновљених издања обjављених 2009. и 2010. године

Институција која објављује конкурс: Министарство културе РС

Тема конкурса: Министарство културе откупљуjе одабране наслове поновљених издања на српском jезику, обjављених у 2009. и 2010. години, за мрежу jавних библиотека на териториjи Републике Србиjе.
Публикациjе коjе могу бити откупљене су: критички приређена, измењена и допуњена или издања од посебног значаjа за науку, културу и уметност, коjа нису присутна на тржишту више од петнаест година, из следећих категориjа:
1.··· домаћа књижевност (проза, поезиjа, есеj, драма, критика)
2.··· преводна књижевност (проза, поезиjа, есеj, драма, критика)
3.··· уметност (историjа, теориjа и критика уметности)
4.··· хуманистичке и друштвене науке у области културе.

Опширније...

Програм подршке развоју конкурентности малих и средњих предузећа и предузетника у 2011. години

Институција која објављује конкурс: Национална агенција за регионални развој (НАРР)

Тема конкурса: Jачање конкурентности малих и средњих предузећа и предузетника, кроз усклађивање њиховог пословања са захтевима међународних стандарда квалитета, унапређивање пословних процеса, производа и услуга и јачање људских ресурса.

Опширније...

Програм Социјална транзиција

Институција која објављује конкурс: Балкански фонд за локалне иницијативе (BCIF) у сарадњи са Кооперативом холандских фондација за централну и источну Европу (CNF CEE)

Тема конкурса: Проналажење иновативних и одрживих начина за пружање услуга онима којима је помоћ преко потребна, као што су угрожена и маргинализована лица – старији, особе са инвалидитетом, жене, деца, млади, HIV позитивне особе, зависници, сиромашни, бескућници и др.

Опширније...

Други позив за подношење предлога пројеката за пакете подршке општинама

Институција која објављује конкурс: Стална конференција градова и општина - СКГО

Тема конкурса: Пакети подршке општинама не представљају финансијску подршку, већ представљају директну техничку подршку одабраним градовима/општинама у Кључним приоритетним областима (КПА). Пакети подршке су прилагођени и усмерени на актуелне приоритете и конкретне потребе јединица локалне самоуправе.

Опширније...

Оглас за полагање стручног испита за туристичког водича и туристичког пратиоца

Институција која објављује конкурс: Министарство економије· и регионалног развоја

Тема конкурса:· Стручни испит· за туристичког водича и туристичког пратиоца

Опширније...

Јавни конкурс за израду идејних решења за наступ српских индустријских дизајнера на интернационалном сајму намештаја у Милану

Институција која објављује конкурс: Агенција за страна улагања и промоцију извоза Републике Србије

Тема конкурса: Агенција за страна улагања и промоцију извоза Републике Србије трећу годину заредом финансијски подржава и организује наступ српских дизајнера на међународном сајму Зона Тортона, који се одржава од 12. до 17. априла 2011. године у Милану, Италија. СИЕПА је расписала јавни конкурс за израду идејних решења, у оквиру ког домаћи дизајнери имају задатак да дизајнирају шест комада намештаја: сто, тапацирана гарнитура, зидна лампа, подна лампа, столица, и полица у зидној облози.

Опширније...

Конкурс за еколошку награду „Маслинова грана“

Институција која објављује конкурс: Радио Београд 2 и еколoшки магазин „Чекајући ветар“

Тема конкурса: Награда "Маслинова грана" највеће је еколошко признање које се додељује на овим просторима за очување, заштиту и унапређење животне средине. Награду додељује еколошки магазин "Чекајући ветар" Радио Београда 2, а традиционално се уручује 22. априла, на "Дан планете Земље".

Опширније...

Конкурс за подношење предлога пројеката за директну помоћ и социјалну инклузију жртава трговине људима

Институција која објављује конкурс: Заједнички програм за борбу против трговине људима у Србији Високог комесеријата за избеглице Ујединњених нација (UNHCR), Међународне организације за миграције (IOM) и Канцеларије Уједињених нација за борбу против дроге и криминала (UNODC) у Србији у блиској сарадњи са Министарством рада и социјалне политике РС

Тема конкурса: Унапређење механизма за заштиту и (ре)интеграцију потенцијалних и стварних жртава трговине људима.

Опширније...

Конкурс за омладинске програме

Институција која објављује конкурс: Град Ужице

Тема конкурса: Обезбеђивање квалитетних едукативних, културних и забавних садржаја за младе:

-  свеобухватни програми за младе;

 -   програми намењени појединим категоријама младих (програми подршке талентима, деци без родитељског старања, избеглим и расељеним, младима са инвалидитетом, социјално угроженим и др.)

Опширније...

Конкурс Балканског фонда за локалне иницијативе – Активне заједнице

Институција која објављује конкурс: Балкански фонд за локалне иницијативе (BCIF)

Тема конкурса: Основни циљ BCIF-овог програма Активних заједница је унапређење и развој локалних заједница у Србији путем финансијске помоћи иницијативама, које показују укљученост грађана у решавање заједничких проблема у заједницама из којих долазе, на најбољи начин употребљавају локалне ресурсе и потенцијале и промовишу сарадњу са различитим секторима.

Опширније...

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у обукама из области агротуризма

Регионална развојна агенција Златибор и Академија струковних студија Западна Србија Одсек Ужице расписују

ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у обукама из области агротуризма

Програм обука из области агротуризма се реализује у оквиру Ерасмус плус пројекта 585833-EPP-1-2017-1-RS-EPPKA2-CBHE-JP ЛАНДС: "Следећа дестинација Балкан: развој агротуризма". Пројекат има за циљ изградњу капацитетa у високом образовању, тако да оно има активну улогу у развоју друштва које стреми побољшању квалитета живота у руралним областима кроз диверзификацију руралне економије.

 

Избор из вести

Први заједнички састанак међуопштинске радне групе

Иницијални састанак међуопштинске радне групе, формиране у оквиру ПОРАЛИСТ пројекта на основу Меморандума о разумевању потписаном крајем априла месеца ове године између две суседне прекограничне општине, Пријепоље и Бијело Поље, заказан је за уторак, 17. децембара 2019. године у Пријепољу.
 

Тренутна посета

Имамо 369 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси