RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Завршени конкурси

Конкурс за откуп публикациjа обjављених 2010. године

Институција која објављује конкурс: Министарство културе РС

Тема конкурса: Министарство културе извршиће откуп одабраних наслова првих издања публикациjа на српском jезику обjављених у 2010. години, у штампаноj и/или електронскоj форми (CD/DVD издања) за мрежу jавних библиотека на териториjи Републике Србиjе.

Опширније...

Конкурс за откуп поновљених издања обjављених 2009. и 2010. године

Институција која објављује конкурс: Министарство културе РС

Тема конкурса: Министарство културе откупљуjе одабране наслове поновљених издања на српском jезику, обjављених у 2009. и 2010. години, за мрежу jавних библиотека на териториjи Републике Србиjе.
Публикациjе коjе могу бити откупљене су: критички приређена, измењена и допуњена или издања од посебног значаjа за науку, културу и уметност, коjа нису присутна на тржишту више од петнаест година, из следећих категориjа:
1.··· домаћа књижевност (проза, поезиjа, есеj, драма, критика)
2.··· преводна књижевност (проза, поезиjа, есеj, драма, критика)
3.··· уметност (историjа, теориjа и критика уметности)
4.··· хуманистичке и друштвене науке у области културе.

Опширније...

Програм подршке развоју конкурентности малих и средњих предузећа и предузетника у 2011. години

Институција која објављује конкурс: Национална агенција за регионални развој (НАРР)

Тема конкурса: Jачање конкурентности малих и средњих предузећа и предузетника, кроз усклађивање њиховог пословања са захтевима међународних стандарда квалитета, унапређивање пословних процеса, производа и услуга и јачање људских ресурса.

Опширније...

Програм Социјална транзиција

Институција која објављује конкурс: Балкански фонд за локалне иницијативе (BCIF) у сарадњи са Кооперативом холандских фондација за централну и источну Европу (CNF CEE)

Тема конкурса: Проналажење иновативних и одрживих начина за пружање услуга онима којима је помоћ преко потребна, као што су угрожена и маргинализована лица – старији, особе са инвалидитетом, жене, деца, млади, HIV позитивне особе, зависници, сиромашни, бескућници и др.

Опширније...

Други позив за подношење предлога пројеката за пакете подршке општинама

Институција која објављује конкурс: Стална конференција градова и општина - СКГО

Тема конкурса: Пакети подршке општинама не представљају финансијску подршку, већ представљају директну техничку подршку одабраним градовима/општинама у Кључним приоритетним областима (КПА). Пакети подршке су прилагођени и усмерени на актуелне приоритете и конкретне потребе јединица локалне самоуправе.

Опширније...

Оглас за полагање стручног испита за туристичког водича и туристичког пратиоца

Институција која објављује конкурс: Министарство економије· и регионалног развоја

Тема конкурса:· Стручни испит· за туристичког водича и туристичког пратиоца

Опширније...

Јавни конкурс за израду идејних решења за наступ српских индустријских дизајнера на интернационалном сајму намештаја у Милану

Институција која објављује конкурс: Агенција за страна улагања и промоцију извоза Републике Србије

Тема конкурса: Агенција за страна улагања и промоцију извоза Републике Србије трећу годину заредом финансијски подржава и организује наступ српских дизајнера на међународном сајму Зона Тортона, који се одржава од 12. до 17. априла 2011. године у Милану, Италија. СИЕПА је расписала јавни конкурс за израду идејних решења, у оквиру ког домаћи дизајнери имају задатак да дизајнирају шест комада намештаја: сто, тапацирана гарнитура, зидна лампа, подна лампа, столица, и полица у зидној облози.

Опширније...

Конкурс за еколошку награду „Маслинова грана“

Институција која објављује конкурс: Радио Београд 2 и еколoшки магазин „Чекајући ветар“

Тема конкурса: Награда "Маслинова грана" највеће је еколошко признање које се додељује на овим просторима за очување, заштиту и унапређење животне средине. Награду додељује еколошки магазин "Чекајући ветар" Радио Београда 2, а традиционално се уручује 22. априла, на "Дан планете Земље".

Опширније...

Конкурс за подношење предлога пројеката за директну помоћ и социјалну инклузију жртава трговине људима

Институција која објављује конкурс: Заједнички програм за борбу против трговине људима у Србији Високог комесеријата за избеглице Ујединњених нација (UNHCR), Међународне организације за миграције (IOM) и Канцеларије Уједињених нација за борбу против дроге и криминала (UNODC) у Србији у блиској сарадњи са Министарством рада и социјалне политике РС

Тема конкурса: Унапређење механизма за заштиту и (ре)интеграцију потенцијалних и стварних жртава трговине људима.

Опширније...

Конкурс за омладинске програме

Институција која објављује конкурс: Град Ужице

Тема конкурса: Обезбеђивање квалитетних едукативних, културних и забавних садржаја за младе:

-  свеобухватни програми за младе;

 -   програми намењени појединим категоријама младих (програми подршке талентима, деци без родитељског старања, избеглим и расељеним, младима са инвалидитетом, социјално угроженим и др.)

Опширније...

Избор из конкурса

JАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) кроз спровођење Програма подршке секторима прерађивачке индустрије (у даљем тексту: Програм) има за циљ унапређење пословног амбијента и повећање конкурентности ММСП у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четри области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике као први корак у имплементацији дефинисаних стратешких циљева и активности.
 

Избор из вести

„На клик до купца“ 25. септембра у златиборском крају

Прва јесења бесплатна едукација „На клик до купца“ заказана је за 25. септембар, а град домаћин је Ужице. Едукацију организује Фондација „Регистар националног интернет домена Србије“ у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом Златибор, а одржаће се у сали Регионалне коморе Ужице, улица Димитрија Туцовића 52, зграда Града Ужице. Програм едукације почиње у 10 часова. Едукација је бесплатна, али су пријаве путем адресе е-поште office@rrazlatibor.rs због ограниченог броја места обавезне.

 

Тренутна посета

Имамо 223 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси