RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Пројекат „Концепт нулте емисије – едукација и промоција“

У простору РРА Златибор, 30. маја, одржан је иницијални састанак пројектног тима пројекта „Концепт нулте емисије – едукација и промоција“ који је одобрен за финансирање од стране Немачког друштва за међународну сарадњу (GIZ) у износу од близу 22.000 €. Пројекат ће реализовати Удружење мрежа нулте емисије Србије и Мрежа нулте емисије Немачке, кроз низ активности усмерених на пренос европских искустава и примера добре праксе.

 

У првобитној фази пројекта, планирана је организација три једнодневна семинара за представнике јавног, приватног и цивилног сектора на теме: циркуларне економије, нулте емисије и управљања токовима материјала и то по следећем редоследу: град Крагујевац – 29.06.2011. град Ужице – 30.06.2011. град Чачак – 01.07.2011. Детаљна агенда скупа биће ускоро дефинисана и прослеђена учесницима.

РРА Златибор је један од три пројектна партнера са ове стране границе, поред градова Чачка и Крагујевца, док партнера из Немачке предводи Институт IfaS, Birkenfeld, покрајина Reinland Palatinate.

Иницијални састанак је послужио за дефинисање појединачних улога и задужења партнера, као и за прелиминарне договоре у вези активности у наредним фазама. Наредни састанак је заказан за 01. јул у Чачку, након семинара за представнике доносиоца одлука три сектора из локалних самоуправа Моравичког и Рашког округа.

Избор из конкурса

JАВНИ ПОЗИВ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ СТАНДАРДИЗОВАНЕ УСЛУГЕ МЕНТОРИНГ

JАВНИ ПОЗИВ

ЗА СПРОВОЂЕЊЕ СТАНДАРДИЗОВАНЕ УСЛУГЕ МЕНТОРИНГ

Јавни позив за спровођење стандардизоване услуге менторинга објављује се у складу са Програмом Министарства привреде - Стандардизовани сет услуга (ССУ) за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2020. години, који се реализује преко акредитованих регионалних развојних агенција (АРРА).

Услуга менторинга је намењена микро, малим и средњим привредним друштвима и предузетницима и задругама, а у циљу пружања подршке несметаном развоју и смањења броја неуспешних привредних субјеката и задруга, кроз пружање свеобухватне и благовремене подршке корисницима.
 

Избор из вести

БЕСПЛАТНА УСЛУГА МЕНТОРИНГА ОД ВЕЛИКОГ ЗНАЧАЈА ЗА ПРИВРЕДНИКЕ

БЕОГРАД, 21. мај 2020. године: Развојна агенција Србије (РАС) је расписала Јавни позив за спровођење стандардизоване услуге менторинга, који се објављује у складу са Програмом Министарства привреде - Стандардизовани сет услуга (ССУ) за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2020. години, који се реализује преко акредитованих регионалних развојних агенција (АРРА).

Јавни позив је отворен до 3. јула 2020, укупан буџет износи 6.000.000,00 динара, а крајњих рок завршетка пројекта је 31. децембар 2020.

Циљ пројекта јесте да се привредним субјектима пружи сва могућа подршка за развој и даљи напредак, и да се смањи број привредних субјеката и задруга које неуспешно послују у Србији. 
 

Тренутна посета

Имамо 388 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Заштита животне средине Пројекат „Концепт нулте емисије – едукација и промоција“