RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Припрема пројекта за I Јавни позив РДЕПР 2 програма

Радионица Разрада и финализација пројектне идеје у сектору воћарства у оквиру I Јавног позива РДЕПР 2 програма реализована је 04.02. у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању. Радионица је организована како би на једном месту окупила потенцијалне чланове конзорцијума и допринела уобличавању и брушењу пројектне идеје са којом ће партнери из Златиборског округа, предвођени РРА „Златибор“ и са општином Лучани из Моравичког округа, конкурисати на овом Позиву.

Радионици су присуствовали представници општина Ариља, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља, Чајетине, Лучана и града Ужица, као и представници РПК Ужице, Пољопривредне стручне службе Ужице, Иновационог центра у пољопривреди општине Ариље, Асоцијације за развој Ибарске долине и РРА „Залтибор“, као и представници РДЕПР 2 програма.

Радионица је протекла у радној атмосфери, а закључци до којих се дошло ће бити реализовани у најскорије време, како би се писање пројекта и његово подношење на конкурс завршило до предвиђеног рока, 08.03.2010

.

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ НЕЗАПОСЛЕНИМА ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈЕ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ У 2019. ГОДИНИ

Субвенција за самозапошљавање намењена је незапосленима који се воде на евиденцији Националне службе за запошљавање (у даљем тексту: Национална служба) и имају завршену обуку за развој предузетништва.

Субвенција за самозапошљавање додељује се у једнократном износу од 200.000,00 динара, односно 220.000,00 динара у случају самозапошљавања вишкова запослених или 240.000,00 динара за незапослене особе са инвалидитетом, ради оснивања радње, задруге или другог облика предузетништва, као и оснивања привредног друштва, уколико оснивач заснива у њему радни однос.

 

Избор из вести

Јавни позив за исказивање интереса за учешће у програму сертификације/стандардизације објеката погодних за бициклисте (Bike Friendly Standard)

Предмет јавног позива

Предмет јавног позива је прикупљање пријава за исказивање интереса за учешће у сертификацији/стандардизацији објеката погодних за бициклисте на подручју Србије.
Позивају се сви заинтересовани регистровани правни субјекти да доставе своје изјаве о интересу за учешће у сертификацији/стандардизацији објеката погодних за бициклисте (Bike Friendly Standard).

 

Тренутна посета

Имамо 250 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Активности Наше активности Припрема пројекта за I Јавни позив РДЕПР 2 програма