RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Припрема пројекта за I Јавни позив РДЕПР 2 програма

Радионица Разрада и финализација пројектне идеје у сектору воћарства у оквиру I Јавног позива РДЕПР 2 програма реализована је 04.02. у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању. Радионица је организована како би на једном месту окупила потенцијалне чланове конзорцијума и допринела уобличавању и брушењу пројектне идеје са којом ће партнери из Златиборског округа, предвођени РРА „Златибор“ и са општином Лучани из Моравичког округа, конкурисати на овом Позиву.

Радионици су присуствовали представници општина Ариља, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља, Чајетине, Лучана и града Ужица, као и представници РПК Ужице, Пољопривредне стручне службе Ужице, Иновационог центра у пољопривреди општине Ариље, Асоцијације за развој Ибарске долине и РРА „Залтибор“, као и представници РДЕПР 2 програма.

Радионица је протекла у радној атмосфери, а закључци до којих се дошло ће бити реализовани у најскорије време, како би се писање пројекта и његово подношење на конкурс завршило до предвиђеног рока, 08.03.2010

.

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ за доделу бесповратних средстава у оквиру ПРОГРАМА ПОДРШКЕ МАЛИМ ПРЕДУЗЕЋИМА ЗА НАБАВКУ ОПРЕМЕ

Програм подршке малим предузећима за набавку опреме у 2019. години (у даљем тексту: Програм) спроводи Министарство привреде (у даљем тексту: Министарство) у сарадњи са Развојном агенцијом Србије (у даљем тексту: Развојна агенција) и одабраним пословним банкама и лизинг компанијама:


1.      БАНКА ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО, Београд
2.      PROCREDIT БАНКА А.Д. Београд

3.      ERSTE BANK А.Д. Нови Сад

4.      EUROBANK АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО, Београд

5.      CRÉDIT AGRICOLE БАНКА СРБИЈА, А.Д. Нови Сад
6.      ХАЛКБАНК, Београд
1.      RAIFFEISEN LEASING ДОО Београд

2.      UNICREDIT LEASING ДОО Београд

Укупно расположива средства за реализацију Програма износе 1.000.000.000,00 динара. Општи циљ Програма јесте јачање конкурентности привредних субјеката, унапређење њиховог пословања и интернационализације, као и креирање нових радних места кроз инвестиције у опрему.

 

Избор из вести

Представљање RеТex пројекта на Форуму градова и регија у Пољској

Од 4. до 6. јуна у граду Рзесзов (Пољска) одржан је Форум градова и регија – међународна конференција коју је организовало Министарство за инвестиције и развој Републике Пољске.

Главне теме Форума биле су прекогранична и територијална сарадња и улога локалних самоуправа у подстицању регионалног и локалног развоја. Део сесије у оквиру Форума организован је у сарадњи са мрежом НАЛАС – Мрежа удружења локалних власти југоисточне Европе.
 

Тренутна посета

Имамо 161 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Активности Наше активности Припрема пројекта за I Јавни позив РДЕПР 2 програма