RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни позив за избор жена – амбасадора женског предузетништва

Институција која објављује конкурс: Национална агенција за регионални развој

Тема конкурса: Циљ пројекта је да поспеши развој сектора малих и средњих предузећа и предузетништва Србије кроз подстицање и подршку предузетничког потенцијала и талената жена. Због тога ће се формирати Национална мрежа амбасадора женског предузетништва ·која ће имати задатак да промовише женско предузетништво и подстиче жене да постану предузетнице и започну сопствени посао.

Кандидати: Сврха јавног позива је избор десет амбасадорки, које су успешне и признате предузетнице, а чија ће улога бити подршка будућим предузетницама да изграде визију и самоувереност, како би успешно започеле и водиле сопствени бизнис.

Предности за жене амбасадоре:

  • могућност остваривања пословних контаката у ЕУ, сарадња са женама амбасадорима из ЕУ, препорука за пословање у ЕУ – у оквиру европске мреже, односно у земљи – у оквиру националне мреже
  • промоција сопственог привредног субјекта, кроз представљање мотивишуће личне приче о успеху, у електронским и штампаним медијима
  • могућност тренинга са циљем усавршавања комуникационих вештина
  • могућност утицаја на креирање политике развоја предузетништва, са посебним фокусом на мере за повећање учешћа жена у сектору МСП
  • дружење и умрежавање са женама које желе да отпочну свој посао као и са постојећим предузетницама
  • могућност директног доприноса популаризацији предузетништва, како код младих при избору занимања, тако и међу женама које бирају нови професионални пут услед губитка посла или постојања жеље за променом постојећег посла/личним и пословним напретком.

·Рок за пријаву: 14. 02. 2011.·

·Извор информације: Национална агенција за регионални развој. Више информација и потребну документацију можете преузети на: www.narr.gov.rs

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПРУЖАЊА СТАНДАРДИЗОВАНЕ УСЛУГЕ МЕНТОРИНГА СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ У 2020. ГОДИНИ, КОЈИ ЈЕ ДЕО ПРОГРАМА "УСПОСТАВЉАЊЕ И ПРОМОЦИЈА УСЛУГЕ МЕНТОРИНГА ЗА МАЛА И СРЕДЊА ПРЕДУЗЕЋА НА ЗАПАДНОМ БАЛКАНУ - ФАЗА 2"

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) расписује Јавни позив за учешће у "Програму пружања стандардизоване услуге менторинга секторима прерађивачке индустрије у 2020. години", који је саставни део програма „Успостављање и промоција услуге менторинга за мала и средња предузећа на западном балкану – фаза 2“ (у даљем тексту: Програм) са циљем унапређења пословног амбијента и подршке несметаном развоју ММСПП која послују у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четири области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике. Јавни позив се објављује у складу са Годишњим програмом рада Развојне агенције Србије за 2020. годину.

Услуга менторинга је намењена микро, малим и средњим привредним друштвима и предузетницима и има за циљ развој пословања и смањење броја неуспешних привредних субјеката.
 

Избор из вести

Први заједнички састанак међуопштинске радне групе

Иницијални састанак међуопштинске радне групе, формиране у оквиру ПОРАЛИСТ пројекта на основу Меморандума о разумевању потписаном крајем априла месеца ове године између две суседне прекограничне општине, Пријепоље и Бијело Поље, заказан је за уторак, 17. децембара 2019. године у Пријепољу.
 

Тренутна посета

Имамо 249 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни позив за избор жена – амбасадора женског предузетништва