RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Конкурс Балканског фонда за локалне иницијативе – Активне заједнице

Институција која објављује конкурс: Балкански фонд за локалне иницијативе (BCIF)

Тема конкурса: Основни циљ BCIF-овог програма Активних заједница је унапређење и развој локалних заједница у Србији путем финансијске помоћи иницијативама, које показују укљученост грађана у решавање заједничких проблема у заједницама из којих долазе, на најбољи начин употребљавају локалне ресурсе и потенцијале и промовишу сарадњу са различитим секторима.

Специфични циљеви програма су:

- подршка људима/организацијама да препознају потребе своје заједнице и да спремно и одговорно осмисле начине за решавање проблема;

- подстицање креативног и ефикасног начина решавања проблема са којима се заједнице у Србији суочавају;

- подстицање коришћења локалних ресурса у извођењу активности – знања и вештине људи, спремност да се уложи новац, роба, рад, време, идеје, добра воља, и искористе природни и друштвени потенцијали средине.

Кандидати: За овај програм могу конкурисати организације/групе из Србије, непрофитнoг карактера, основане у локалној заједници и којима управљају људи из те заједнице.
Није обавезно да ваша група буде регистрована да бисте могли конкурисати, јер BCIF подржава и неформалне групе грађана/ки.
Финансирање:
Максимални износ донације је 350.000,00 динара.

Рок за пријаву: 01. 03. 2011.

·Извор информација: Балкански фонд за локалне иницијативе (BCIF). Више информација и потребну документацију можете преузети на: http://www.bcif.orgОва адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели ·

Избор из конкурса

JАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПРУЖАЊА СТАНДАРДИЗОВАНЕ УСЛУГЕ МЕНТОРИНГА СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) расписује Јавни позив за учешће у Програму пружања стандардизоване услуге менторинга секторима прерађивачке индустрије (у даљем тексту: Програм) са циљем унапређења пословног амбијента и подршке несметаном развоју ММСПП која послују у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четири области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике. Јавни позив се објављује у складу са Годишњим програмом рада Развојне агенције Србије за 2019. годину.
 

Избор из вести

Унапређење система управљања јавном имовином у Ужицу и Бајиној Башти

Унапређење система управљања јавном имовином у Ужицу и Бајиној Башти кроз програм Еxchange 5

Пројекат “Јавна својина за развој јавног сектора“ допринеће јачању капацитета јединица локалних самоуправа Ужица и Бајине Баште у управљању имовином и и пружању услуга јавне управе грађанима и привреди. Реализација пројектних активности има за циљ унапређење система управљања јавном имовином у складу са потребама грађана и приватног сектора који већ обавља или планира започињање пословне делатности у овим локалним самоуправама.

 

Тренутна посета

Имамо 284 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Конкурс Балканског фонда за локалне иницијативе – Активне заједнице