RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Конкурс Програма таленат за управљање 2011

Институција која објављује конкурс: The Hague Academy for Local Governance

Тема конкурса: унапређење знања и вештина младих талентованих људи који раде у локалним самоуправама.· Заинтересовани апликанти би требало да изаберу једну од следећих програмских тема:·
1.···· Лидерство и· општинско управљање
2.···· Климатске промене и локални одрживи развој
3.···· Фискална децентрализација и локалне финансије

Кандидати:јавни службеници запослени· у локалним самоуправама земаља у развоју и земаља у транзицији, које се налазе на листи доступној на следећој адреси· http://talentforgovernance.com/fileadmin/user_upload/docs/Country_List_2011.pdf

Услови за конкурисање:да би били прихватљиви за конкурс, заинтересовани кандидати ће бити изабрани у складу са· следећим критеријумима:
-······ максимално 37 година
-······ запослен у локалној смоуправи из земље са листе прихватљивих земаља
-······ мотивација
-······ релевантност

Пријаве се достављају искључиво електонским путем, on-line попуњавањем прописаног обрасца. У периоду од 17 – 23. јануара 2011. године, биће контактирани кандидати који уђу у ужи избор.

Рок за пријаву: 3. јануар 2011. године

Извор информације: Talent for Governance.

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ НЕЗАПОСЛЕНИМА ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈЕ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ У 2019. ГОДИНИ

Субвенција за самозапошљавање намењена је незапосленима који се воде на евиденцији Националне службе за запошљавање (у даљем тексту: Национална служба) и имају завршену обуку за развој предузетништва.

Субвенција за самозапошљавање додељује се у једнократном износу од 200.000,00 динара, односно 220.000,00 динара у случају самозапошљавања вишкова запослених или 240.000,00 динара за незапослене особе са инвалидитетом, ради оснивања радње, задруге или другог облика предузетништва, као и оснивања привредног друштва, уколико оснивач заснива у њему радни однос.

 

Избор из вести

Започеле пилот акције у оквиру SHIPmEnTT пројекта

У оквиру имплементације SHIPmEnT projekta, Регионална развојна агенција Златибор организовала је у петак, 28. јуна 2019. године у Регионалној привредној комори Ужица, 1. радиноцу на тему значаја и примене права интелектулне својине у пословању. Радионица је део пилот акција и намењена је фирмама које послују у Златиборском округу, али и другим организацијама и институцијама које се баве подршком и пружањем различитих услуга за МСП сектор.
 

Тренутна посета

Имамо 284 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Конкурс Програма таленат за управљање 2011