RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

ОБАВЕШТЕЊЕ Развојна агенција Србије

Програм подршке почетницима за започињање посла – Старт уп
Развојна агенција Србије је у сарадњи са регионалним развојним агенцијама током 2017. године започела реализацију Програма подршке почетницима за започињање посла – Старт уп.

Програм има за циљ отварање нових микро, малих и средњих привредних друштава и предузетничких радњи, као и подстицање отварању нових радних места.

Програм се реализује у две фазе и то:
-    Прва фаза Програма - Обуке;
-    Друга фаза Програма – Бесповратна средства и менторинг.

Због изузетно великог интересовања за учешће у овом програму и пристиглих преко 1100 пријава, активности у спровођењу Програма трају дуже него што је планом предвиђено.

Како су одбране пројектних идеја пред Комисијом за преглед и оцену пројеката још увек у току, обавештавамо вас да ће коначне одлуке о додели бесповратних средстава у оквиру Програма подршке почетницима за започињање посла – Старт уп бити донете најкасније до краја маја 2018. године.

Све информације у вези са одабраним корисницима средстава подстицаја по овом програму, биће благовремено објављене на интернет страници Развојне агенције Србије. Сви пријављени моћи ће информације о резултатима Програма да добију и од регионалних развојних агенција у којима су поднели пријаве, а биће и писменим путем обавештени о резултатима Програма.

Хвала на разумевању.

Развојна агенција Србије

Избор из конкурса

Јавни позив за расподелу дела средстава из буџетског фонда за програм локалне самоуправе

Институција која расписује конкурс: Министарство државну управу и локалну самоуправу

Рок за предају документације: 15-03-2018

Тема: Инфраструктура, Јавни сектор
 

Избор из вести

Завршни догађај пројекта „Голија – прелаз од планирања ка развоју“

Министарство трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије и развојни програм Европски ПРОГРЕС су 30. јануара 2018. године у хотелу Ин у Београду, уз логистичку подршку Регионалне развојне агенције Златибор д.о.о. организовали завршни догађај пројекта „Голија – прелаз од планирања ка развоју“.
 

Тренутна посета

Имамо 155 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Вести ОБАВЕШТЕЊЕ Развојна агенција Србије