RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Позив за подношење пројеката за организације цивилног друштва

Институција која расписује конкурс: Caritas Србије

Рок за предају документације: 22-02-2017

Тема: Социјални послови


Износ гранта: нема података.

Круг апликаната: цивилне организације.

Резиме:
У оквиру пројекта “SOCIETIES – Support of CSOs in Empowering Technical skills, Inclusion of people with disabilities and EU standards in South East Europe“, финансираног од стране Европске Уније, Caritas Србије расписује позив за подношење пројеката за организације цивилног друштва.

Циљ позива је да се подрже и повећају социјалне услуге и социјално предузетништво који су засновани на заједници, којима управљају OCD, и на тај начин доприносе социјалној инклузији особа са инвалидитетом (OSI) или са менталним сметњама.

Линкови: Caritas Србије

 

Избор из конкурса

Б2Б састанци на LEAP Summit u Zagrebu

У оквиру међународне конференције LEAP SUMMIT која се одржава у Загребу, Европска мрежа предузетништва Хрватске, у партнерству са Развојном агенцијом Србије (РАС), 26. марта ове године организује Б2Б сусрете за иновативна предузећа, предузетнике и Startup-ове. Догађај је првенствено намењен иновативним предузећима, startup-овима, фрееланцерима, инвеститорима, удружењима, студентима, универзитетима и истраживачким институцијама, као и свима онима који желе успоставити међународну пословну сарадњу и истражити нова тржишта.

 

Избор из вести

Виртуелна конференција и Б2Б састанци - Applied Artificial Intelligence Conference 2020

Развојна агенција Србије, као део активности Европске мреже предузетништва, коорганизатор је конференције Applied Artificial Intelligence Conference 2020 и пословних састанака који ће бити одржани online 11. маја.

 

Тренутна посета

Имамо 565 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Позив за подношење пројеката за организације цивилног друштва