RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Позив за подношење пројеката за организације цивилног друштва

Институција која расписује конкурс: Caritas Србије

Рок за предају документације: 22-02-2017

Тема: Социјални послови


Износ гранта: нема података.

Круг апликаната: цивилне организације.

Резиме:
У оквиру пројекта “SOCIETIES – Support of CSOs in Empowering Technical skills, Inclusion of people with disabilities and EU standards in South East Europe“, финансираног од стране Европске Уније, Caritas Србије расписује позив за подношење пројеката за организације цивилног друштва.

Циљ позива је да се подрже и повећају социјалне услуге и социјално предузетништво који су засновани на заједници, којима управљају OCD, и на тај начин доприносе социјалној инклузији особа са инвалидитетом (OSI) или са менталним сметњама.

Линкови: Caritas Србије

 

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ НЕЗАПОСЛЕНИМА ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈЕ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ У 2019. ГОДИНИ

Субвенција за самозапошљавање намењена је незапосленима који се воде на евиденцији Националне службе за запошљавање (у даљем тексту: Национална служба) и имају завршену обуку за развој предузетништва.

Субвенција за самозапошљавање додељује се у једнократном износу од 200.000,00 динара, односно 220.000,00 динара у случају самозапошљавања вишкова запослених или 240.000,00 динара за незапослене особе са инвалидитетом, ради оснивања радње, задруге или другог облика предузетништва, као и оснивања привредног друштва, уколико оснивач заснива у њему радни однос.

 

Избор из вести

Унапређење система управљања јавном имовином у Ужицу и Бајиној Башти

Унапређење система управљања јавном имовином у Ужицу и Бајиној Башти кроз програм Еxchange 5

Пројекат “Јавна својина за развој јавног сектора“ допринеће јачању капацитета јединица локалних самоуправа Ужица и Бајине Баште у управљању имовином и и пружању услуга јавне управе грађанима и привреди. Реализација пројектних активности има за циљ унапређење система управљања јавном имовином у складу са потребама грађана и приватног сектора који већ обавља или планира започињање пословне делатности у овим локалним самоуправама.

 

Тренутна посета

Имамо 210 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Позив за подношење пројеката за организације цивилног друштва