RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Позив за подношење пројеката за организације цивилног друштва

Институција која расписује конкурс: Caritas Србије

Рок за предају документације: 22-02-2017

Тема: Социјални послови


Износ гранта: нема података.

Круг апликаната: цивилне организације.

Резиме:
У оквиру пројекта “SOCIETIES – Support of CSOs in Empowering Technical skills, Inclusion of people with disabilities and EU standards in South East Europe“, финансираног од стране Европске Уније, Caritas Србије расписује позив за подношење пројеката за организације цивилног друштва.

Циљ позива је да се подрже и повећају социјалне услуге и социјално предузетништво који су засновани на заједници, којима управљају OCD, и на тај начин доприносе социјалној инклузији особа са инвалидитетом (OSI) или са менталним сметњама.

Линкови: Caritas Србије

 

Избор из конкурса

Јавни позив за учешће на међународном сајму SIAL у Паризу

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на једном од најзначајнијих међународних сајмова прехрамбене индустрије „SIAL“ који се одржава у Паризу, Француска, у периоду од 18. до 22. октобра 2020. године.
 

Избор из вести

Први заједнички састанак међуопштинске радне групе

Иницијални састанак међуопштинске радне групе, формиране у оквиру ПОРАЛИСТ пројекта на основу Меморандума о разумевању потписаном крајем априла месеца ове године између две суседне прекограничне општине, Пријепоље и Бијело Поље, заказан је за уторак, 17. децембара 2019. године у Пријепољу.
 

Тренутна посета

Имамо 237 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Позив за подношење пројеката за организације цивилног друштва