RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Позив за обуку

Пословно удружење хотелско угоститељске привреде ХОРЕС позива незапослена лица са територије Златиборског округа као и послодавце са ове територије који имају потребу за запошљавањем обученог кадра да се пријаве за обуку ради унапређења знања и вештина за обављање послова кувар, конобар и собарица.

Вођена еминентим представницима угоститељске струке, обука је дизајнирана тако да незапосленим лицима омогући да унапреде знања и вештине кроз обуку у стварним радним условима. Почетак обуке је планиран за 05.12.2016. године (тачан термин обуке ће се прецизирати по закључењу огласа, а на основу одзива и прикупљених пријава).

Позив је отворен свима који су незапослени, а желе да се професионално развијају радећи у хотелско-угоститељској индустрији. Обука је БЕСПЛАТНА за полазнике.

Пријава за обуку траје до 02.12.2016. до 13.00 часова.

Пријаве се могу поднети следећим путем:

➢    он-лине на страници www.hores.rs, подстраница Академија ХОРЕС, секција ОБУКА, и попуњене доставити на е-mail Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели  
➢    лично на рецепцији Туристичке организације Златибор, Миладина Пећинара 2, тел: 031/845-103
➢    Лично у Инфо центру Туристичке организације Ужице, Димитрија Туцовића 52, тел: 031/500-555

Кoнтакт телефон за детаљније информације: 064/2494-886

ПРИЈАВИТЕ СЕ, ОЧЕКУЈЕМО ВАС ДА ЗАЈЕДНО КРЕИРАМО ВАШУ БУДУЋНОСТ!

 

Избор из конкурса

Јавни позив - Програм подршкe интернационализацији МСП кроз индивидуално учешће на међународним сајмовима у иностранству

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) кроз Програм подршке интернационализацији МСП кроз индивидуално учешће на међународним сајмовима у иностранству, обезбеђује институционалну подршку малим и средњим предузећима, која су извозно оријентисана и која желе да повећају обим своје спољнотрговинске размене.
 

Избор из вести

Јавни позив за исказивање интереса за учешће у програму сертификације/стандардизације објеката погодних за бициклисте (Bike Friendly Standard)

Предмет јавног позива

Предмет јавног позива је прикупљање пријава за исказивање интереса за учешће у сертификацији/стандардизацији објеката погодних за бициклисте на подручју Србије.
Позивају се сви заинтересовани регистровани правни субјекти да доставе своје изјаве о интересу за учешће у сертификацији/стандардизацији објеката погодних за бициклисте (Bike Friendly Standard).

 

Тренутна посета

Имамо 259 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Позив за обуку