RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Конкурс за унапређење положаја особа са инвалидитетом

Институција која расписује конкурс: Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

Рок за предају документације: 16-12-2016

Тема: Људска права


Износ гранта: нема података.

Круг апликаната: удружења.

Резиме:
Предмет овог конкурса је финансирање или учешће у финансирању програмских активности савеза удружења особа са инвалидитетом на републичком или покрајинском нивоу који активности реализују непосредно или кроз рад локалних удружења у свом систему, са циљем унапређења положаја особа са инвалидитетом.

У оквиру овог конкурса обезбеђује се финансирање или учешће у финансирању спровођења активности које за циљ имају побољшање положаја особа са инвалидитетом остваривањем:
- приступачности информација отклањањем комуникацијских баријера,
- партиципације уклањањем препрека у правцу пуног учешћа у друштву особа са инвалидитетом реализацијом стимулативних и инклузивних програма и сервиса и
- једнакости кроз подизање нивоа свести заједнице и обезбеђења равноправности особа са инвалидитетом.

Линкови: Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

 

Избор из конкурса

Јавни позив за учешће на међународном сајму SIAL у Паризу

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на једном од најзначајнијих међународних сајмова прехрамбене индустрије „SIAL“ који се одржава у Паризу, Француска, у периоду од 18. до 22. октобра 2020. године.
 

Избор из вести

Где набавити енергент на бази дрвне биомасе у Региону?

У претходном периоду Радна група за биомасу Златиборске области, уз подршку ГИЗ ДКТИ програма, реализовала је теренско истраживање и својеврсни попис свих произвођача, дистрибутера и трговаца енергентима на бази дрвне биомасе (цепано дрво, пелет, брикет, сечка, ћумур) који су регистровани и послују на територији 9 општина Златиборске области: Ариља, Бајине Баште, Чајетине, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља и Ужица. Након прикупљања свих података, ова база је урађена у форми картографског приказа и доступна је на интернет страници РРА Златибор.

 

Тренутна посета

Имамо 234 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Конкурс за унапређење положаја особа са инвалидитетом