RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Конкурс за пројекат удружења ради унапређења људских права ЛГБТ особа

Институција која расписује конкурс: Канцеларија за људска и мањинска права

Рок за предају документације: 14-11-2016

Тема: Људска права


Износ гранта: нема података.

Круг апликаната: удружења.

Резиме:
Финансијска средства биће додељена удружењу које достави предлог пројеката Канцеларији за људска и мањинска права, а којим се остварују следећи циљеви:
1. Унапређење и заштита права ЛГБТ особа у Републици Србији у области социјалне заштите са тежиштем обука на стицању знања за поступање запослених у систему социјалне заштите према ЛГБТ особама и члановима и чланицама њихових породица;
2.Упознавање са специфичностима и досадашњом праксом у раду са ЛГБТ особама, у циљу јачања стечених компетенција запослених, чиме би се постигло прилагођавање и ефикасно пружање услуга социјалне заштите ЛГБТ особама и чланицама и члановима њихових породица;
3. Развијање плана за даље унапређивање услуга које се могу пружити ЛГБТ особама у систему социјалне заштите.

Линкови: Канцеларија за људска и мањинска права

 

Избор из конкурса

Програм интернационализације МСП у 2019. години

Развојна агенција Србије покреће Програм интернационализације малих и средњих предузећа у 2018. години, а у циљу креирања услова за остваривање извозних послова. Поред освајања нових тржишта и повећања присуства на постојећим тржиштима, циљ ове активности је брендирања Србије као повољне инвестиционе и пословне дестинације, успостављање приведних веза са иностранством и интеграција домаћих привредних друштава у међународне пословне токове. Осим малих и средњих привредних друштава овим програмом су такође обухваћена и велика привредна друштва. Програм ће бити реализован у периоду од децембра 2018. године до фебруара 2020. године.
 

Избор из вести

Пројекат Јавна својина за развој јавног сектора, промотивни видео

У циљу промоције пројектних резултата и значаја одговорног и ефикасног управљања јавном имовином града Ужица и општине Бајина Башта у оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", израђен је први промотивни спот.

Пројекат "Јавна својина за развој јавног сектора", који финансира Европска унија у оквиру грант шеме Програма Exchange 5. Програм Exchange 5 реализује Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, из средстава ИПА 2014, док је тело за уговарање Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Спот можете погледати овде.

 

Тренутна посета

Имамо 213 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Конкурс за пројекат удружења ради унапређења људских права ЛГБТ особа