RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни позив за пријаву у реализацију иновационих пројеката

Институција која расписује конкурс: Министарство просвете и науке и технолошког развоја

Рок за предају документације: 07-11-2016

Тема:


Износ гранта: 2.000.000 динара.

Величина сопственог учешћа: 50 %

Круг апликаната: развојно-производни центри

Резиме:
Одобрени иновациони пројекат се финансира на основу уговора који реализатор закључује
са Министарством под условима:
1. Да се реализацијом Пројекта непосредно доприноси остварењу циљева програма иновационе делатности који је усвојила Влада за буџетску годину у којој се Пројекат финансира;
2. Да је цена иновационог пројекта утврђена уговором као фиксни динарски износ (збир динарске противвредности трошкова ангажовања потребног рада и оправданих материјалних трошкова неопходних за реализацију иновационог пројекта);

Линкови: Министарство просвете, науке и технолошког развоја

 

Избор из конкурса

JАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ ДИГИТАЛНОЈ ТРАНСФОРМАЦИЈИ ММСП

Развојна агенција Србије расписује Јавни позив у складу са Годишњим програмом рада Развојне агенције Србије за 2019. годину и Меморандумом о разумевању о спровођењу Програма подршке дигиталној трансформацији ММСП за 2019. годину закљученим са Немачком организацијом за међународну сарадњу (даље: GIZ).

Циљ Програма подршке дигиталној трансформацији ММСП је да се створи јасна инфраструктура за подршку ММСП у процесу дигиталне трансформације.

Овај процес захтева стратешки приступ, како у анализи постојећег стања, тако и у планирању будућих пословних активности. Један од кључних предуслова за успех и постизање пуног ефекта дигиталне трансформације је увођење нових пословних модела и принципа пословања заснованих на доступним дигиталним алатима.
 

Избор из вести

„На клик до купца“ 25. септембра у златиборском крају

Прва јесења бесплатна едукација „На клик до купца“ заказана је за 25. септембар, а град домаћин је Ужице. Едукацију организује Фондација „Регистар националног интернет домена Србије“ у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом Златибор, а одржаће се у сали Регионалне коморе Ужице, улица Димитрија Туцовића 52, зграда Града Ужице. Програм едукације почиње у 10 часова. Едукација је бесплатна, али су пријаве путем адресе е-поште office@rrazlatibor.rs због ограниченог броја места обавезне.

 

Тренутна посета

Имамо 228 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни позив за пријаву у реализацију иновационих пројеката