RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни позив за пријаву и учешће у реализацију иновационих пројеката по Програму иновационе делатности утврђеном за 2016. годину

Министарство просвете, науке и технолошког развоја расписало је јавни позив за пријаву пројеката који ће бити подржани у оквиру Програма иновационе делатности за 2016. годину


Програм подржава пројекте регистрованих иновациони организација који за резултат имају стварање нових производа, технологија, процеса и услуга или значајну измену постојећих у складу са потребама тржишта, као и пројекте изградње иновационе инфраструктуре у области информационих и комуникационих технологија, техничко-технолошког опремања, физичке инфраструктуре (просторне, транспортне, интернет и интранет), као и инфраструктуре знања, које је у функцији покретача реструктурирања пословног сектора и умрежавање субјеката иновационе делатности из академског сектора и сектора привреде.

Конкретним активностима кроз програм се подржавају су и пројекти регистрованих иноватора којима се омогућава пласирање на тржиште решења који су резултат његових иновационих активности којима су развијени производи, технологије,процеси или услуге.

По овом позиву се пријављују иновациони пројекти који трају до 12 месеци, а реализују се до краја 2017. године.

Јавни позив, услове конкурисања, критеријуме за избор реализатора и услове финансирања иновационих пројеката, као и упутство за пријављивање предлога иновационог пројекта и потребне обрасце можете преузети на:  http://www.mpn.gov.rs/konkursi-i-javni-pozivi/tr-konkursi/

 

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ РОБНИХ МАРКИ У СЈЕДИЊЕНИМ АМЕРИЧКИМ ДРЖАВАМА „PLMA CHICAGO“ У ЧИКАГУ, САД

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије по први пут организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на међународном сајму робних марки „PLMA CHICAGO“ који се одржава у Чикагу, САД, у периоду од 15. до 17. новембра 2020. године.

Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.
 

Избор из вести

Представљање RеТex пројекта на Форуму градова и регија у Пољској

Од 4. до 6. јуна у граду Рзесзов (Пољска) одржан је Форум градова и регија – међународна конференција коју је организовало Министарство за инвестиције и развој Републике Пољске.

Главне теме Форума биле су прекогранична и територијална сарадња и улога локалних самоуправа у подстицању регионалног и локалног развоја. Део сесије у оквиру Форума организован је у сарадњи са мрежом НАЛАС – Мрежа удружења локалних власти југоисточне Европе.
 

Тренутна посета

Имамо 230 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни позив за пријаву и учешће у реализацију иновационих пројеката по Програму иновационе делатности утврђеном за 2016. годину