RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

#Uključisedigitalno

Институција која расписује конкурс: Теленор фондације

Рок за предају документације: 18-10-2016

Тема: Култура, Образовање – обука, Социјални послови, Заштита животне средине


Износ гранта: 1.000 - 15.000 евра.

Круг апликаната: хуманитарне организације, невладине организације, институције и фондације.

Резиме:
Теленор фондација помаже развој српског друштва и друштвену интеграцију обезбеђујући што већем броју људи приступ комуникацијским услугама, подржавајући и иницирајући креирање дигиталних решења који за циљ имају превазилажење актуелних друштвених изазова и омогућавање развој потенцијала српског друштва. Наше деловање усмерено је на следеће области: образовање, социјална инклузија друштвено угрожених група, култура и уметност, као и заштита животне средине. Циљеви Теленор фондације промовишу позитивне стране интернета и сет норми које регулишу понашање у дигиталном окружењу и утичу на смањење дигиталног насиља.

Линкови: Youth.rs

 

Избор из конкурса

Јавни позив - Програм подршкe интернационализацији МСП кроз индивидуално учешће на међународним сајмовима у иностранству

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) кроз Програм подршке интернационализацији МСП кроз индивидуално учешће на међународним сајмовима у иностранству, обезбеђује институционалну подршку малим и средњим предузећима, која су извозно оријентисана и која желе да повећају обим своје спољнотрговинске размене.
 

Избор из вести

Започеле пилот акције у оквиру SHIPmEnTT пројекта

У оквиру имплементације SHIPmEnT projekta, Регионална развојна агенција Златибор организовала је у петак, 28. јуна 2019. године у Регионалној привредној комори Ужица, 1. радиноцу на тему значаја и примене права интелектулне својине у пословању. Радионица је део пилот акција и намењена је фирмама које послују у Златиборском округу, али и другим организацијама и институцијама које се баве подршком и пружањем различитих услуга за МСП сектор.
 

Тренутна посета

Имамо 230 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси #Uključisedigitalno