RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

#Uključisedigitalno

Институција која расписује конкурс: Теленор фондације

Рок за предају документације: 18-10-2016

Тема: Култура, Образовање – обука, Социјални послови, Заштита животне средине


Износ гранта: 1.000 - 15.000 евра.

Круг апликаната: хуманитарне организације, невладине организације, институције и фондације.

Резиме:
Теленор фондација помаже развој српског друштва и друштвену интеграцију обезбеђујући што већем броју људи приступ комуникацијским услугама, подржавајући и иницирајући креирање дигиталних решења који за циљ имају превазилажење актуелних друштвених изазова и омогућавање развој потенцијала српског друштва. Наше деловање усмерено је на следеће области: образовање, социјална инклузија друштвено угрожених група, култура и уметност, као и заштита животне средине. Циљеви Теленор фондације промовишу позитивне стране интернета и сет норми које регулишу понашање у дигиталном окружењу и утичу на смањење дигиталног насиља.

Линкови: Youth.rs

 

Избор из конкурса

Јавни позив за учешће на међународном сајму SIAL у Паризу

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на једном од најзначајнијих међународних сајмова прехрамбене индустрије „SIAL“ који се одржава у Паризу, Француска, у периоду од 18. до 22. октобра 2020. године.
 

Избор из вести

Први заједнички састанак међуопштинске радне групе

Иницијални састанак међуопштинске радне групе, формиране у оквиру ПОРАЛИСТ пројекта на основу Меморандума о разумевању потписаном крајем априла месеца ове године између две суседне прекограничне општине, Пријепоље и Бијело Поље, заказан је за уторак, 17. децембара 2019. године у Пријепољу.
 

Тренутна посета

Имамо 211 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси #Uključisedigitalno