RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Клуб Суперсте

Институција која расписује конкурс: Ерсте Банк

Рок за предају документације: 14-10-2016

Тема: Култура, Образовање – обука


Износ гранта: 100.000 динара.

Круг апликаната: млади лидери.

Резиме:
Програм донација намењен појединцима и појединкама који спроводи Ерсте Банка у сарадњи са Фондацијом Докукино ће и ове године подржати најбоље пројекте младих лидера и лидерки од 16 до 35 година.

Десет најбољих пројекта из области културе, уметности и образовања, добиће финансијску подршку у укупном износу од 2.000.000 динара, а пројекат са највећом подршком заједнице добија специјалну награду од 100.000 динара.

Линкови: Тим за социјално укључивање и смањење сиромаштва

 

Избор из конкурса

Обуке запослених у јавном сектору за процену вредности јавне имовине

У оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", у понедељак и уторак, 24. и 25. фебруара 2020. године, у просторијама скупштинске сале општине Бајина Башта, биће организован први сет обука запослених у локалној самоуправи и јавним предузећима Бајине Баште за процену рачуноводствене вредности јавне имовине.

 

Избор из вести

Први заједнички састанак међуопштинске радне групе

Иницијални састанак међуопштинске радне групе, формиране у оквиру ПОРАЛИСТ пројекта на основу Меморандума о разумевању потписаном крајем априла месеца ове године између две суседне прекограничне општине, Пријепоље и Бијело Поље, заказан је за уторак, 17. децембара 2019. године у Пријепољу.
 

Тренутна посета

Имамо 296 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Клуб Суперсте