RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Мрежа пријатеља инклузивног образовања

Институција која расписује конкурс: Фондација за отворено друштво

Рок за предају документације: 10-10-2016

Тема: Образовање – обука


Износ гранта: 150.000 динара.

Круг апликаната: удружења грађана.

Резиме:
Успостављање Мреже пријатеља инклузивног образовања покренула је Фондација за отворено друштво, Србија у сарадњи са ЦИП – Центром за интерактивну педагогију и Центром за образовне политике у мају 2014. године.

ЦИЉ пројекта и успостављања Мреже, је повезивање родитеља, наставног кадра, представника локалних самоуправа, формалних и неформалних удружења за заједничко деловање на унапређивању услова да квалитетно и праведно образовање буде доступно сваком детету.

 

Линкови: Youth.rs

Избор из конкурса

JАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) кроз спровођење Програма подршке секторима прерађивачке индустрије (у даљем тексту: Програм) има за циљ унапређење пословног амбијента и повећање конкурентности ММСП у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четри области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике као први корак у имплементацији дефинисаних стратешких циљева и активности.
 

Избор из вести

Започеле пилот акције у оквиру SHIPmEnTT пројекта

У оквиру имплементације SHIPmEnT projekta, Регионална развојна агенција Златибор организовала је у петак, 28. јуна 2019. године у Регионалној привредној комори Ужица, 1. радиноцу на тему значаја и примене права интелектулне својине у пословању. Радионица је део пилот акција и намењена је фирмама које послују у Златиборском округу, али и другим организацијама и институцијама које се баве подршком и пружањем различитих услуга за МСП сектор.
 

Тренутна посета

Имамо 197 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Мрежа пријатеља инклузивног образовања