RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Мрежа пријатеља инклузивног образовања

Институција која расписује конкурс: Фондација за отворено друштво

Рок за предају документације: 10-10-2016

Тема: Образовање – обука


Износ гранта: 150.000 динара.

Круг апликаната: удружења грађана.

Резиме:
Успостављање Мреже пријатеља инклузивног образовања покренула је Фондација за отворено друштво, Србија у сарадњи са ЦИП – Центром за интерактивну педагогију и Центром за образовне политике у мају 2014. године.

ЦИЉ пројекта и успостављања Мреже, је повезивање родитеља, наставног кадра, представника локалних самоуправа, формалних и неформалних удружења за заједничко деловање на унапређивању услова да квалитетно и праведно образовање буде доступно сваком детету.

 

Линкови: Youth.rs

Избор из конкурса

Јавни позив за достављање пројектних предлога за подршку запошлјавању младих и социјалном уклјучивању у неразвијеним подручјима

Јавни позив за достављање пројектних предлога за подршку запошлјавању младих и социјалном уклјучивању у неразвијеним подручјима

Како се пријавити?

Пријаве се подносе искључиво на е-маил адресу: рсоц.апплицатионс@унопс.орг
Сви обрасци неопходни за пријављивање доступни су на дну ове странице.
 

Избор из вести

Где набавити енергент на бази дрвне биомасе у Региону?

У претходном периоду Радна група за биомасу Златиборске области, уз подршку ГИЗ ДКТИ програма, реализовала је теренско истраживање и својеврсни попис свих произвођача, дистрибутера и трговаца енергентима на бази дрвне биомасе (цепано дрво, пелет, брикет, сечка, ћумур) који су регистровани и послују на територији 9 општина Златиборске области: Ариља, Бајине Баште, Чајетине, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља и Ужица. Након прикупљања свих података, ова база је урађена у форми картографског приказа и доступна је на интернет страници РРА Златибор.

 

Тренутна посета

Имамо 225 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Мрежа пријатеља инклузивног образовања