RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Активне заједнице

Институција која расписује конкурс: Траг фондација

Рок за предају документације: 30-09-2016

Тема: Цивилно друштво, Социјални послови


Износ гранта: 350.000 динара.

Круг апликаната: локална удружења и неформалне групе грађана.

Резиме:
Иницијативе треба да се односе на локалну заједницу, подстичу активно укључење грађана/ки и доносе ширу добробит локалној заједници користећи локалне потенцијале и ресурсе, као и сарадњу са другим секторима на локалном нивоу. Програм није тематски ограничен, те се предлози пројеката могу односити на најразличитије области: култура, међуетничка толеранција и сарадња, рад са децом и младима, међугенерцијска сарадња, заштита животне средине, учешће грађана у процесу одлучивања, помоћ рањивим групама и њихова инклузија, итд.

Посебна пажња овог пута ће се обратити на пројекте чије су активности усмерене на децу без родитељског старања.

 

Линкови: Траг фондација

Избор из конкурса

JАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ ДИГИТАЛНОЈ ТРАНСФОРМАЦИЈИ ММСП

Развојна агенција Србије расписује Јавни позив у складу са Годишњим програмом рада Развојне агенције Србије за 2019. годину и Меморандумом о разумевању о спровођењу Програма подршке дигиталној трансформацији ММСП за 2019. годину закљученим са Немачком организацијом за међународну сарадњу (даље: GIZ).

Циљ Програма подршке дигиталној трансформацији ММСП је да се створи јасна инфраструктура за подршку ММСП у процесу дигиталне трансформације.

Овај процес захтева стратешки приступ, како у анализи постојећег стања, тако и у планирању будућих пословних активности. Један од кључних предуслова за успех и постизање пуног ефекта дигиталне трансформације је увођење нових пословних модела и принципа пословања заснованих на доступним дигиталним алатима.
 

Избор из вести

Пројекат Јавна својина за развој јавног сектора, промотивни видео

У циљу промоције пројектних резултата и значаја одговорног и ефикасног управљања јавном имовином града Ужица и општине Бајина Башта у оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", израђен је први промотивни спот.

Пројекат "Јавна својина за развој јавног сектора", који финансира Европска унија у оквиру грант шеме Програма Exchange 5. Програм Exchange 5 реализује Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, из средстава ИПА 2014, док је тело за уговарање Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Спот можете погледати овде.

 

Тренутна посета

Имамо 217 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Активне заједнице