RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Позив за мреже ОЦД у области социјалног укључивања

Институција која расписује конкурс: Европска Унија

Рок за предају документације: 16-09-2016

Тема: Социјални послови

 

Износ гранта: 100.000 - 1.000.000 евра

 

Величина сопственог учешћа: 20 %

Круг апликаната: мреже цивилне организације.

Резиме:
Програм за запошљавање и социјалне иновације (The Employment and Social Innovation (EaSI) programme) је финансијски инструмент Европске уније успостављен за достизање високог нивоа квалитетне и одрживе запослености, уз обезбеђивање адекватне социјалне заштите, борбу против социјалне искључености и сиромаштва и унапређење услова рада. Укупан буџет Програма за период 2014-2020. износи 919,46 милиона евра.

У оквиру овог програма тренутно је отворен Позив за доделу оперативних грантова за мреже ОЦД у области социјалног укључивања/смањења сиромаштва/микрофинансирања/социјалног предузетништва (ВП/2016/012).

Линкови: European Commission

Избор из конкурса

JАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) кроз спровођење Програма подршке секторима прерађивачке индустрије (у даљем тексту: Програм) има за циљ унапређење пословног амбијента и повећање конкурентности ММСП у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четри области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике као први корак у имплементацији дефинисаних стратешких циљева и активности.
 

Избор из вести

Изабрани најбољи ментори Србије на додели признања “Ментор Аwард 2018” у организацији Развојне агенције Србије и Јапанске агенције за међународну сарадњу

Београд, 07.јун 2019 - Признање „МЕНТОР АWАРД 2018“ најуспешнијим менторима Србије ове године додељено је у 2 категорије, за зрела предузећа и за почетнике, а најбољи ментор у обе категорије  је Љиљана Марковић из Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд.  Друго место у категорији зрелих предзећа заузео је Бранко Брковић из Регионалне агенције за развој источне Србије, а у категорији старт уп фирми другу позицију освојила је Милица Чукарић из Регионалне агенције за економски развој Шумадије и Поморавља. Треће место у категорији зрелих предузећа деле Наташа Јовановић из Регионалне развојне агенције "Златибор" и Саша Дедеић из Регионалне развојне агенције „Браничево-Подунавље“ који је такође заузео и треће место у категорији старт уп предузећа.
 

Тренутна посета

Имамо 261 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Позив за мреже ОЦД у области социјалног укључивања