RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Позив за мреже ОЦД у области социјалног укључивања

Институција која расписује конкурс: Европска Унија

Рок за предају документације: 16-09-2016

Тема: Социјални послови

 

Износ гранта: 100.000 - 1.000.000 евра

 

Величина сопственог учешћа: 20 %

Круг апликаната: мреже цивилне организације.

Резиме:
Програм за запошљавање и социјалне иновације (The Employment and Social Innovation (EaSI) programme) је финансијски инструмент Европске уније успостављен за достизање високог нивоа квалитетне и одрживе запослености, уз обезбеђивање адекватне социјалне заштите, борбу против социјалне искључености и сиромаштва и унапређење услова рада. Укупан буџет Програма за период 2014-2020. износи 919,46 милиона евра.

У оквиру овог програма тренутно је отворен Позив за доделу оперативних грантова за мреже ОЦД у области социјалног укључивања/смањења сиромаштва/микрофинансирања/социјалног предузетништва (ВП/2016/012).

Линкови: European Commission

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА 23. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије, на основу Уговора о заједничкој организацији наступа домаћих привредника на 23. Међународном сајму привреде у Мостару, Босна и Херцеговина закљученог дана 24.01.2020. године између Развојне агенције Србије и Привредне коморе Србије и Правила о учествовању на сајму од 26.08.2019. године, заједнички објављују

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ
НА 23. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ
у Мостару, Босна и Херцеговина

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем 23. Међународном сајму привреде који ће се одржати у Мостару, Босна и Херцеговина, у периоду од 31. марта до 4. априла 2020. године.
 

Избор из вести

Представљање RеТex пројекта на Форуму градова и регија у Пољској

Од 4. до 6. јуна у граду Рзесзов (Пољска) одржан је Форум градова и регија – међународна конференција коју је организовало Министарство за инвестиције и развој Републике Пољске.

Главне теме Форума биле су прекогранична и територијална сарадња и улога локалних самоуправа у подстицању регионалног и локалног развоја. Део сесије у оквиру Форума организован је у сарадњи са мрежом НАЛАС – Мрежа удружења локалних власти југоисточне Европе.
 

Тренутна посета

Имамо 241 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Позив за мреже ОЦД у области социјалног укључивања