RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Нови COSME јавни позив

Агенција за мала и средња предузећа Европске уније (EASME) објавила је нови јавни позив у оквиру COSME програма за правне субјекте у циљу унапређење приступа малих и средњих предузећа јавним набавкама (COS-APP-2016-2-05: Improving SMEs' access to public procurement).

Рок за пријаву
Пријава се подноси електронски до 28. јула до 17h преко отвореног налога правног субјекта на налога на Порталу за учеснике (Партиципантс Портал).


Improving SMEs' access to public procurement
ЦИЉ: допринос унапређењу учешћа малих и средњих предузећа у тендерима, посебно међународним, а кроз активности посредничких организација, које треба да пруже подршку малим и средњим преузећима приликом учешћа у јавним набавкама.

КОРИСНИЦИ: На овај јавни позив могу да се пријаве правни субјекти који су формирали конзорцијум. Циљ јавног позива је да се средства доделе конзорцијумима састављеним од најмање три правна субјекта из три земаље чланице ЕУ или земаља које учествују у програму COSME.Правни субјекти, који учествују у конзорцијуму, морају да буду организације чија је основна делатност подршка пословању и/или промоција учешћа малих и средњих предузећа у јавним набавкама.

УКУПНА ВРЕДНОСТ БУЏЕТА ЈАВНОГ ПОЗИВА: 800.000 евра. Очекује се да ће бити финансирано 4 пројекта.

ВРСТА ЈАВНОГ ПОЗИВА: Грант

ВИСИНА СУФИНАНСИРАЊА: Максимално до 75% укупне вредности пројекта

Више информација о јавном позиву можете да пронађете на инетрнет страници Министарства привреде.

Комплетан текст јавног позива и документација за пријаву доступни су на линку Agencije za mala i srednja preduzeća Evropske unije (EASME)

 

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ ПРИВРЕДНИМ ДРУШТВИМА ЗА УЛАЗАК У ЛАНЦЕ ДОБАВЉАЧА МУЛТИНАЦИОНАЛНИХ КОМПАНИЈА У 2020. ГОДИНИ

Развојна агенција Србије (РАС) обавештава да је због ванредног стања, уведеног у циљу спречавања ширења вируса ЦОВИД-19, продужено трајање Јавног позива за учешће у Програму подршке за улазак у ланце добављача мултинационалних компанија у 2020. години, за додатних 60 дана.

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) кроз спровођење вишегодишњег Програма подршке привредним друштвима за улазак у ланце добављача мултинационалних компанија (у даљем тексту: Програм) има за циљ подршку привредним друштвима у производним делатностима да кроз унапређење својих пословних перформанси испуне услове да постану добављачи мултинационалних компанија (у даљем тексту: МНК).

 

Избор из вести

Продужетак конкурса РАС-а

Развојна агенција Србије (РАС) обавештава да је због ванредног стања, уведеног у циљу спречавања ширења вируса ЦОВИД-19, продужено трајање Јавног позива за учешће у Програму подршке за улазак у ланце добављача мултинационалних компанија у 2020. години, за додатних 60 дана.

У складу са ванредним стањем И мерама сузбијања епидемије вируса ЦОВИД 19, обавеставамо вас да смо продузили трајање ЈП за Програм стандардизоване услуге менторинга за секторе прерадјивацке индустрије, на 10.јун 2020.

 

Тренутна посета

Имамо 318 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Нови COSME јавни позив