RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни позив за финансијску подршку пословној институционалној инфраструктури

Институција која расписује конкурс: Развојна агенција Србије

Рок за предају документације: 31-10-2016

Тема: Развој предузетништва, Регионални и рурални развој


Износ гранта: 500.000 - 5.000.000 динара.

Величина сопственог учешћа: 50 %

Круг апликаната: кластери, пословни инкубатори, научно технолошки паркови, акредитоване регионалне развојне агенције, удружења, задруге, привредне коморе, научно истраживачке организације, институти и факултети.

Резиме:
Развојна агенција Србије кроз овај програм подржава најбоље пројекте који за циљ имају развој привредних субјеката заснован на знању, иновативности, конкурентности, пословном удруживању, а који треба да створе снажан, конкурентан и извозно оријентисан сектор ММСП и да значајно допринесу побољшању животног стандарда у Републици Србији.

Линкови: Развојна агенција Србије

 

Избор из конкурса

Обуке запослених у јавном сектору за процену вредности јавне имовине

У оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", у понедељак и уторак, 24. и 25. фебруара 2020. године, у просторијама скупштинске сале општине Бајина Башта, биће организован први сет обука запослених у локалној самоуправи и јавним предузећима Бајине Баште за процену рачуноводствене вредности јавне имовине.

 

Избор из вести

Где набавити енергент на бази дрвне биомасе у Региону?

У претходном периоду Радна група за биомасу Златиборске области, уз подршку ГИЗ ДКТИ програма, реализовала је теренско истраживање и својеврсни попис свих произвођача, дистрибутера и трговаца енергентима на бази дрвне биомасе (цепано дрво, пелет, брикет, сечка, ћумур) који су регистровани и послују на територији 9 општина Златиборске области: Ариља, Бајине Баште, Чајетине, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља и Ужица. Након прикупљања свих података, ова база је урађена у форми картографског приказа и доступна је на интернет страници РРА Златибор.

 

Тренутна посета

Имамо 305 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни позив за финансијску подршку пословној институционалној инфраструктури