RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Први јавни позив за достављање предлога пројеката у оквиру Interreg IPA CBC програма Хрватска-Србија

Институција која расписује конкурс: Европска Унија

Рок за предају документације: 01-07-2016

Тема: Енергетика, Култура, Развој предузетништва, Социјални послови, Туризам, Заштита животне средине


Износ гранта: 300.000 - 1.500.000 евра.

Величина сопственог учешћа: 15 %

Круг апликаната: непрофитне организације.

Резиме: Први јавни позив за достављање предлога пројеката у оквиру Interreg IPA програма прекограничне сарадње Хрватска-Србија 2014-2020 је расписан 15. марта 2016. године.

Први јавни позив отворен је за четири приоритетне осе Програма. Укупна вредност првог позива је 15.009.809 евра од којих 12.758.338 евра представља део финансирања од стране Европске уније.

 

Линкови: Interreg IPA CBC Croatia - Serbia

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПРУЖАЊА СТАНДАРДИЗОВАНЕ УСЛУГЕ МЕНТОРИНГА СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ У 2020. ГОДИНИ, КОЈИ ЈЕ ДЕО ПРОГРАМА "УСПОСТАВЉАЊЕ И ПРОМОЦИЈА УСЛУГЕ МЕНТОРИНГА ЗА МАЛА И СРЕДЊА ПРЕДУЗЕЋА НА ЗАПАДНОМ БАЛКАНУ - ФАЗА 2"

У складу са ванредним стањем И мерама сузбијања епидемије вируса ЦОВИД 19, обавеставамо вас да смо продузили трајање ЈП за Програм стандардизоване услуге менторинга за секторе прерадјивацке индустрије, на 10.јун 2020.

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) расписује Јавни позив за учешће у "Програму пружања стандардизоване услуге менторинга секторима прерађивачке индустрије у 2020. години", који је саставни део програма „Успостављање и промоција услуге менторинга за мала и средња предузећа на западном балкану – фаза 2“ (у даљем тексту: Програм) са циљем унапређења пословног амбијента и подршке несметаном развоју ММСПП која послују у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четири области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике. Јавни позив се објављује у складу са Годишњим програмом рада Развојне агенције Србије за 2020. годину.

Услуга менторинга је намењена микро, малим и средњим привредним друштвима и предузетницима и има за циљ развој пословања и смањење броја неуспешних привредних субјеката.

 

Избор из вести

Продужетак конкурса РАС-а

Развојна агенција Србије (РАС) обавештава да је због ванредног стања, уведеног у циљу спречавања ширења вируса ЦОВИД-19, продужено трајање Јавног позива за учешће у Програму подршке за улазак у ланце добављача мултинационалних компанија у 2020. години, за додатних 60 дана.

У складу са ванредним стањем И мерама сузбијања епидемије вируса ЦОВИД 19, обавеставамо вас да смо продузили трајање ЈП за Програм стандардизоване услуге менторинга за секторе прерадјивацке индустрије, на 10.јун 2020.

 

Тренутна посета

Имамо 317 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Први јавни позив за достављање предлога пројеката у оквиру Interreg IPA CBC програма Хрватска-Србија