RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Програм за младе предузетнике

Институција која расписује конкурс: Европска Унија

Рок за предају документације: 05-04-2016

Тема: Развој предузетништва


Износ гранта: нема података.

Круг апликаната: предузетници.

Резиме: Циљ позива је да се одаберу транснационални конзорцијуми за дугорочно партнерство (2016-2021), у циљу проширења и јачања постојеће мреже организација за пословну подршку које предствљају локалне контакт тачке за новоосноване и остале предузетнике. Успешни апликанти биће награђени потписивањем оквирних споразума о партнерству (Framework Partnership Agreements).

Овим позивом подржају активности за побољшање и лакше пословање предузетника, и није намењен предузетницима. Предузетницима ће директну подршку пружити организације за пословну подршку.

 

Линкови: Ресурс центар Грађанских Иницијатива

Избор из конкурса

Обуке запослених у јавном сектору за процену вредности јавне имовине

У оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", у понедељак и уторак, 24. и 25. фебруара 2020. године, у просторијама скупштинске сале општине Бајина Башта, биће организован први сет обука запослених у локалној самоуправи и јавним предузећима Бајине Баште за процену рачуноводствене вредности јавне имовине.

 

Избор из вести

Такмичење за најбољу технолошку иновацију у Србији

Основне информације о организацији националног Такмичења за најбољу технолошку иновацију у Србији

Такмичење за најбољу технолошку иновацију у Србији, као државни пројекат, непрекидно се одржава почев од 2005. године за сваку календарску годину, тако што се почетком године објави почетак, а у периоду април-новембар врше се обуке и провере достигнутог нивоа такмичарских тимова. Финале са шест најбоље пласираних трочланих тимова одржава се, по традицији,  22. децембра, од 20.00 h, у директном преносу на РТС-у.
Иноватори из Републике Српске укључени су од 2007. године у јединствени систем такмичења за обе српске државе.
Носилац Такмичења је ресорно министарство науке Републике Србије, у коме је по замисли координатора, оно и успостављено крајем 2004. године. У реализацију, у одређеним фазама, укључени су и ресорно министарство науке  Републике Српске, Привредне коморе Србије и Републике Српске, Фонд за иновациону делатност, Завод за интелектуалну својину, Стална конференција градова и општина, Новосадски сајам и Београдски сајам. Званични медијски партнер, је РТС, док РТВ, РТРС, као и сви други медији са националном, регионалном или локалном фреквенцијом, пружају подршку реализацији читавог пројекта.

 

Тренутна посета

Имамо 327 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Програм за младе предузетнике