RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни конкурс за доделу старт-ап и иновативних кредита привредним субјектима у области информационо-комуникационе технологије

Институција која расписује конкурс: Министарство трговине, туризма и телекомуникација

Рок за предају документације: 07-05-2016

Тема: Развој предузетништва


Износ гранта: висина кредита износи од 300.000 / 500.000 до 1.500.000 / 3.000.000 динара.

Круг апликаната: привредни субјекти.

Резиме:
Старт-ап кредити додељују се привредним субјектима који су регистровани у претходне две године почев од датума објављивања конкурса за доделу кредитних средстава, док се Иновативни кредити додељују привредним субјектима који су регистровани дуже од две године почев од датума објављивања конкурса за доделу кредитних средстава.

Старт-ап и иновативни кредити одобравају се за Пројекат развоја новог или постојећег производа или услуге из области ИКТ (Иновативни пројекат).

Висина кредита износи од 300.000,00 до 1.500.000,00 динара за предузетнике, а од 500.000,00 до 3.000.000,00 динара за правна лица. Рок отплате до четири године, са грејс периодом до једне године (у оквиру рока отплате од четири године). Каматна стопа је 1% на годишњем нивоу, а у грејс периоду се камата обрачунава и приписује главном дугу.

 

Линкови: Министарство трговине, туризма и телекомуникација

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ РОБНИХ МАРКИ У СЈЕДИЊЕНИМ АМЕРИЧКИМ ДРЖАВАМА „PLMA CHICAGO“ У ЧИКАГУ, САД

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије по први пут организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на међународном сајму робних марки „PLMA CHICAGO“ који се одржава у Чикагу, САД, у периоду од 15. до 17. новембра 2020. године.

Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.
 

Избор из вести

ОБАВЕШТЕЊЕ

Услед проглашења ванредне ситуације која подразумева и забрану кретања на територији Републике Србије и Босне и Херцеговине, одлаже се спровођење обука из области агротуризма у оквиру јавног позива Erasmus plus пројекта LANDS.

У току трајања ванредног стања заинтересовани полазници могу приступити свим материјалима са кусева на Моодле платформи: http://vpts.edu.rs/moodle/course/index.php?categoryid=8

Све даље активности на реализацији обука могу се спроводити путем платформе а заинтересовани се могу обратити на маил адресу danijela.jandric@rrazlatibor.rs.

Након престанка важења ванредног стања, заинтересовани корисници биће обавештени о даљем начину рада.

 

 

Тренутна посета

Имамо 271 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни конкурс за доделу старт-ап и иновативних кредита привредним субјектима у области информационо-комуникационе технологије