RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Конкурс за унапређење система социјалне заштите

Институција која расписује конкурс: Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

Рок за предају документације: 22-03-2016

Тема: Социјални послови


Износ гранта: нема података.

Круг апликаната: удружења.

Резиме: Предмет овог конкурса је финансирање или учешће у финансирању програма чији је циљ унапређење система социјалне заштите у Републици Србији кроз реализацију пројектних активности које имају за циљ успостављање нових, развој и унапређење постојећих услуга социјалне заштите, издавање часописа у области социјалне политике и социјалног рада и организовање стручних семинара и семинара из области социјалне заштите и заштиту права најугроженијих категорија становништва.

У оквиру овог конкурса обезбеђује се финансирање или учешће у финансирању програма који за циљ имају:
1. Успостављање услуга социјалне заштите, развој и унапређење постојећих услуга социјалне заштите и побољшање њиховог квалитета,
2. Издавање часописа у области социјалне политике и социјалног рада и организовање стручних скупова и семинара из области социјалне заштите,
3. Заштиту права најугроженијих категорија становништва.

Линкови: Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

 

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПРУЖАЊА СТАНДАРДИЗОВАНЕ УСЛУГЕ МЕНТОРИНГА СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ У 2020. ГОДИНИ, КОЈИ ЈЕ ДЕО ПРОГРАМА "УСПОСТАВЉАЊЕ И ПРОМОЦИЈА УСЛУГЕ МЕНТОРИНГА ЗА МАЛА И СРЕДЊА ПРЕДУЗЕЋА НА ЗАПАДНОМ БАЛКАНУ - ФАЗА 2"

У складу са ванредним стањем И мерама сузбијања епидемије вируса ЦОВИД 19, обавеставамо вас да смо продузили трајање ЈП за Програм стандардизоване услуге менторинга за секторе прерадјивацке индустрије, на 10.јун 2020.

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) расписује Јавни позив за учешће у "Програму пружања стандардизоване услуге менторинга секторима прерађивачке индустрије у 2020. години", који је саставни део програма „Успостављање и промоција услуге менторинга за мала и средња предузећа на западном балкану – фаза 2“ (у даљем тексту: Програм) са циљем унапређења пословног амбијента и подршке несметаном развоју ММСПП која послују у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четири области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике. Јавни позив се објављује у складу са Годишњим програмом рада Развојне агенције Србије за 2020. годину.

Услуга менторинга је намењена микро, малим и средњим привредним друштвима и предузетницима и има за циљ развој пословања и смањење броја неуспешних привредних субјеката.

 

Избор из вести

Први заједнички састанак међуопштинске радне групе

Иницијални састанак међуопштинске радне групе, формиране у оквиру ПОРАЛИСТ пројекта на основу Меморандума о разумевању потписаном крајем априла месеца ове године између две суседне прекограничне општине, Пријепоље и Бијело Поље, заказан је за уторак, 17. децембара 2019. године у Пријепољу.
 

Тренутна посета

Имамо 276 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Конкурс за унапређење система социјалне заштите