RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Централноевропска иницијатива: миграције, мобилност и умрежавање

Институција која расписује конкурс: Централ Еуропеан Инитиативе (ЦЕИ)

Рок за предају документације: 15-10-2015

Тема: Избеглице, Људска права

 

Износ гранта: 15.000 евра.

 

Круг апликаната: правна лица.

Резиме:
Централноевропска иницијатива расписала је ванредни позив за кофинансирање пројеката који се баве питањима миграција и подразумевају иновативне активности које промовишу мобилност и умрежавање.

Предлоге пројеката могу поднети јавне и приватне институције, као и међународне и регионалне организације, а треба да буду усмерени на подизање капацитета и преношење добрих пракси.

Линкови: The Central European Initiative (CEI)

Избор из конкурса

Б2Б састанци на LEAP Summit u Zagrebu

У оквиру међународне конференције LEAP SUMMIT која се одржава у Загребу, Европска мрежа предузетништва Хрватске, у партнерству са Развојном агенцијом Србије (РАС), 26. марта ове године организује Б2Б сусрете за иновативна предузећа, предузетнике и Startup-ове. Догађај је првенствено намењен иновативним предузећима, startup-овима, фрееланцерима, инвеститорима, удружењима, студентима, универзитетима и истраживачким институцијама, као и свима онима који желе успоставити међународну пословну сарадњу и истражити нова тржишта.

 

Избор из вести

Пројекат Јавна својина за развој јавног сектора, промотивни видео

У циљу промоције пројектних резултата и значаја одговорног и ефикасног управљања јавном имовином града Ужица и општине Бајина Башта у оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", израђен је први промотивни спот.

Пројекат "Јавна својина за развој јавног сектора", који финансира Европска унија у оквиру грант шеме Програма Exchange 5. Програм Exchange 5 реализује Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, из средстава ИПА 2014, док је тело за уговарање Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Спот можете погледати овде.

 

Тренутна посета

Имамо 249 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Централноевропска иницијатива: миграције, мобилност и умрежавање