RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни позив за сертификацију пружалаца услуга за подршку пословању ММСП

Институција која расписује конкурс: Национална агенција за регионални развој

Рок за предају документације: 31-12-2016

Тема: Развој предузетништва

Износ гранта: Није релевантан.

Круг апликаната: консултанти, тренери и/или саветници.

Резиме:
Општа сврха процеса Сертификације је успостављање Базе сертификованих пружалаца услуга за подршку пословању ММСП и то како појединаца (консултаната, тренера и саветника), тако и сертификованих консултантских кућа. База пружа могућност лакшег препознавања сертификованих пружаоца услуга за подршку пословању како од стране клијената (ММСП) тако и од стране институција.

 

Линкови: Национална агенција за регионални развој

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ РОБНИХ МАРКИ У СЈЕДИЊЕНИМ АМЕРИЧКИМ ДРЖАВАМА „PLMA CHICAGO“ У ЧИКАГУ, САД

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије по први пут организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на међународном сајму робних марки „PLMA CHICAGO“ који се одржава у Чикагу, САД, у периоду од 15. до 17. новембра 2020. године.

Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.
 

Избор из вести

Продужетак конкурса РАС-а

Развојна агенција Србије (РАС) обавештава да је због ванредног стања, уведеног у циљу спречавања ширења вируса ЦОВИД-19, продужено трајање Јавног позива за учешће у Програму подршке за улазак у ланце добављача мултинационалних компанија у 2020. години, за додатних 60 дана.

У складу са ванредним стањем И мерама сузбијања епидемије вируса ЦОВИД 19, обавеставамо вас да смо продузили трајање ЈП за Програм стандардизоване услуге менторинга за секторе прерадјивацке индустрије, на 10.јун 2020.

 

Тренутна посета

Имамо 314 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни позив за сертификацију пружалаца услуга за подршку пословању ММСП