RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Одржана је 28. редовна седница Скупштине оснивача

Регионална развојна агенција Златибор, одржала је у среду 22. јула 2015.године, 28. редовну седницу Скупштине оснивача РРА Златибор. На седници је једногласно изабран председник скупштине Друштва, Петар Благојевић представник оснивача испред Града Ужица.

Поред усвајања записника са претходне седнице, на седници је усвојено:
-    Извештај о пословању друштва за 2014.годину
-    Извештај централне пописне комисије о извршеом попису основних средстава, обавеза и потраживања са стањем на дан 31.12.2014.године
-    Верификација одлуке о усвајању финансијског извештаја о пословању друштва
-    Измена одлуке скупштине о усвајању Плана јавних набавки у 2015.години
-    Верификација одлуке о кредитном задужењу

Директор Регионалне развојне агенције Славко Лукић, је члановима скупштине Друштва реализоване активности у претхдоној години, као и активности које су реализоване у првих 6 месеци у 2015.години и оно што је планирано у наредном периоду са посебним освртом на завршен 3. позив за достављање предлога пројеката у оквиру прекограничног програма Србија – Босна и Херцеговина.

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА 23. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије, на основу Уговора о заједничкој организацији наступа домаћих привредника на 23. Међународном сајму привреде у Мостару, Босна и Херцеговина закљученог дана 24.01.2020. године између Развојне агенције Србије и Привредне коморе Србије и Правила о учествовању на сајму од 26.08.2019. године, заједнички објављују

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ
НА 23. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ
у Мостару, Босна и Херцеговина

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем 23. Међународном сајму привреде који ће се одржати у Мостару, Босна и Херцеговина, у периоду од 31. марта до 4. априла 2020. године.
 

Избор из вести

Продужетак конкурса РАС-а

Развојна агенција Србије (РАС) обавештава да је због ванредног стања, уведеног у циљу спречавања ширења вируса ЦОВИД-19, продужено трајање Јавног позива за учешће у Програму подршке за улазак у ланце добављача мултинационалних компанија у 2020. години, за додатних 60 дана.

У складу са ванредним стањем И мерама сузбијања епидемије вируса ЦОВИД 19, обавеставамо вас да смо продузили трајање ЈП за Програм стандардизоване услуге менторинга за секторе прерадјивацке индустрије, на 10.јун 2020.

 

Тренутна посета

Имамо 579 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Регионални развој Одржана је 28. редовна седница Скупштине оснивача