RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Одржана је 28. редовна седница Скупштине оснивача

Регионална развојна агенција Златибор, одржала је у среду 22. јула 2015.године, 28. редовну седницу Скупштине оснивача РРА Златибор. На седници је једногласно изабран председник скупштине Друштва, Петар Благојевић представник оснивача испред Града Ужица.

Поред усвајања записника са претходне седнице, на седници је усвојено:
-    Извештај о пословању друштва за 2014.годину
-    Извештај централне пописне комисије о извршеом попису основних средстава, обавеза и потраживања са стањем на дан 31.12.2014.године
-    Верификација одлуке о усвајању финансијског извештаја о пословању друштва
-    Измена одлуке скупштине о усвајању Плана јавних набавки у 2015.години
-    Верификација одлуке о кредитном задужењу

Директор Регионалне развојне агенције Славко Лукић, је члановима скупштине Друштва реализоване активности у претхдоној години, као и активности које су реализоване у првих 6 месеци у 2015.години и оно што је планирано у наредном периоду са посебним освртом на завршен 3. позив за достављање предлога пројеката у оквиру прекограничног програма Србија – Босна и Херцеговина.

Избор из конкурса

JАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПРУЖАЊА СТАНДАРДИЗОВАНЕ УСЛУГЕ МЕНТОРИНГА СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) расписује Јавни позив за учешће у Програму пружања стандардизоване услуге менторинга секторима прерађивачке индустрије (у даљем тексту: Програм) са циљем унапређења пословног амбијента и подршке несметаном развоју ММСПП која послују у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четири области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике. Јавни позив се објављује у складу са Годишњим програмом рада Развојне агенције Србије за 2019. годину.
 

Избор из вести

Где набавити енергент на бази дрвне биомасе у Региону?

У претходном периоду Радна група за биомасу Златиборске области, уз подршку ГИЗ ДКТИ програма, реализовала је теренско истраживање и својеврсни попис свих произвођача, дистрибутера и трговаца енергентима на бази дрвне биомасе (цепано дрво, пелет, брикет, сечка, ћумур) који су регистровани и послују на територији 9 општина Златиборске области: Ариља, Бајине Баште, Чајетине, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља и Ужица. Након прикупљања свих података, ова база је урађена у форми картографског приказа и доступна је на интернет страници РРА Златибор.

 

Тренутна посета

Имамо 302 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Регионални развој Одржана је 28. редовна седница Скупштине оснивача