RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Одржана је 28. редовна седница Скупштине оснивача

Регионална развојна агенција Златибор, одржала је у среду 22. јула 2015.године, 28. редовну седницу Скупштине оснивача РРА Златибор. На седници је једногласно изабран председник скупштине Друштва, Петар Благојевић представник оснивача испред Града Ужица.

Поред усвајања записника са претходне седнице, на седници је усвојено:
-    Извештај о пословању друштва за 2014.годину
-    Извештај централне пописне комисије о извршеом попису основних средстава, обавеза и потраживања са стањем на дан 31.12.2014.године
-    Верификација одлуке о усвајању финансијског извештаја о пословању друштва
-    Измена одлуке скупштине о усвајању Плана јавних набавки у 2015.години
-    Верификација одлуке о кредитном задужењу

Директор Регионалне развојне агенције Славко Лукић, је члановима скупштине Друштва реализоване активности у претхдоној години, као и активности које су реализоване у првих 6 месеци у 2015.години и оно што је планирано у наредном периоду са посебним освртом на завршен 3. позив за достављање предлога пројеката у оквиру прекограничног програма Србија – Босна и Херцеговина.

Избор из конкурса

Програм интернационализације МСП у 2019. години

Развојна агенција Србије покреће Програм интернационализације малих и средњих предузећа у 2018. години, а у циљу креирања услова за остваривање извозних послова. Поред освајања нових тржишта и повећања присуства на постојећим тржиштима, циљ ове активности је брендирања Србије као повољне инвестиционе и пословне дестинације, успостављање приведних веза са иностранством и интеграција домаћих привредних друштава у међународне пословне токове. Осим малих и средњих привредних друштава овим програмом су такође обухваћена и велика привредна друштва. Програм ће бити реализован у периоду од децембра 2018. године до фебруара 2020. године.
 

Избор из вести

Дигитализација националне баштине Републике Србије

Министарство за европске интеграције покренуло је 2018. године пројекат дигитализације националне културне баштине како би указало на важност обнове споменика културе у Републици Србији као и на значај коришћења средстава из ЕУ фондова у области културе и стваралаштва.

 

 

Тренутна посета

Имамо 253 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Регионални развој Одржана је 28. редовна седница Скупштине оснивача