RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Kонкурс за суфинансирање пројеката удружења и других организација цивилног друштва у области заштите животне средине

Министарство пољопривреде и заштите животне средине расписало је

Јавни конкурс за суфинансирање пројеката удружења и других организација цивилног друштва у области заштите животне средине у 2015. години.

Рок за подношење пријава је: 15. јун 2015. године.

 

Циљ јавног конкурса је унапређење заштите животне средине кроз јачање свести јавности о значају заштите животне средине. Приоритетне тематске области су заштита природних вредности, заштита земљишта, заштита вода, управљање отпадом, ублажавање климатских промена, спровођење Архуске конвенције, утицај животне средине на здравље људи, као и промоција зелене економије.

Укупно опредељена средства износе 20.000.000,00 динара.

Изабрани пројекати биће суфинансирани највише до 900.000,00 динара по пројекту.

Текст јавног конкурса погледати – овде
Смернице погледати – овде
Образац број 1 погледати – овде
Образац број 2 погледати – овде
Образац број 3 погледати – овде
Образац број 4 погледати – овде

 

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПРУЖАЊА СТАНДАРДИЗОВАНЕ УСЛУГЕ МЕНТОРИНГА СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ У 2020. ГОДИНИ, КОЈИ ЈЕ ДЕО ПРОГРАМА "УСПОСТАВЉАЊЕ И ПРОМОЦИЈА УСЛУГЕ МЕНТОРИНГА ЗА МАЛА И СРЕДЊА ПРЕДУЗЕЋА НА ЗАПАДНОМ БАЛКАНУ - ФАЗА 2"

У складу са ванредним стањем И мерама сузбијања епидемије вируса ЦОВИД 19, обавеставамо вас да смо продузили трајање ЈП за Програм стандардизоване услуге менторинга за секторе прерадјивацке индустрије, на 10.јун 2020.

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) расписује Јавни позив за учешће у "Програму пружања стандардизоване услуге менторинга секторима прерађивачке индустрије у 2020. години", који је саставни део програма „Успостављање и промоција услуге менторинга за мала и средња предузећа на западном балкану – фаза 2“ (у даљем тексту: Програм) са циљем унапређења пословног амбијента и подршке несметаном развоју ММСПП која послују у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четири области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике. Јавни позив се објављује у складу са Годишњим програмом рада Развојне агенције Србије за 2020. годину.

Услуга менторинга је намењена микро, малим и средњим привредним друштвима и предузетницима и има за циљ развој пословања и смањење броја неуспешних привредних субјеката.

 

Избор из вести

OBAVEŠTENJE

Poštovani klijenti i saradnici,

Usled novonastale situacije u Srbiji i imajući u vidu proglašenje pandemije od strane Svetske zdravstvene organizacije i vanrednog stanja u zemlji, RRA "Zlatibor" d.o.o. uvodi mere predostrožnosti te odlaže sve planirane aktivnosti vezane za održavanje skupova, radionica, promocija, sastanaka i drugih vidova okupljanja.

Zaposleni u Agenciji će nastaviti da pružaju informacije i podršku svim zainteresovanima putem elektronske pošte.

Kontakt mail: office@rrazlatibor.rs,

Kontakt osobe:
Violeta Marković
mail:violeta.markovic@rrazlatibor.rs,
tel: 065 8230651
Ana Stefanović
ana.stefanovic@rrazlatibor.rs
tel: 065 9230859

 

Тренутна посета

Имамо 234 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Kонкурс за суфинансирање пројеката удружења и других организација цивилног друштва у области заштите животне средине