RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни позив за достављање предлога пројеката у оквиру ЕУ Медија програма 2014

Институција која расписује конкурс: Делегација Европске уније у Републици Србији

Рок за предају документације: 05-06-2015

Тема: Информисање

 

Износ гранта: 50.000 - 150.000 евра.

 

Величина сопственог учешћа: 10 %

Круг апликаната: организације цивилног друштва.

Резиме: Делегација Европске уније у Републици Србији објавила је позив за достављање предлога пројеката који су намењени подршци квалитетних медијских продукција у области владавине права. Финансијска средства обезбеђена су у оквиру програма Европске уније Медија програм 2014. Позив је отворен и за организације цивилног друштва.

Посебан циљ програма односи се на подршку квалитетних медијских продукција у области владавине права. Активности које треба да буду спроведене у оквиру овог позива односе се на:
1. Продукција медијског садржаја од јавног интереса
2. Унапређени професионални капацитети медија и новинара.

Линкови:
ЕуропеАид

Избор из конкурса

Обуке запослених у јавном сектору за процену вредности јавне имовине

У оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", у понедељак и уторак, 24. и 25. фебруара 2020. године, у просторијама скупштинске сале општине Бајина Башта, биће организован први сет обука запослених у локалној самоуправи и јавним предузећима Бајине Баште за процену рачуноводствене вредности јавне имовине.

 

Избор из вести

Такмичење за најбољу технолошку иновацију у Србији

Основне информације о организацији националног Такмичења за најбољу технолошку иновацију у Србији

Такмичење за најбољу технолошку иновацију у Србији, као државни пројекат, непрекидно се одржава почев од 2005. године за сваку календарску годину, тако што се почетком године објави почетак, а у периоду април-новембар врше се обуке и провере достигнутог нивоа такмичарских тимова. Финале са шест најбоље пласираних трочланих тимова одржава се, по традицији,  22. децембра, од 20.00 h, у директном преносу на РТС-у.
Иноватори из Републике Српске укључени су од 2007. године у јединствени систем такмичења за обе српске државе.
Носилац Такмичења је ресорно министарство науке Републике Србије, у коме је по замисли координатора, оно и успостављено крајем 2004. године. У реализацију, у одређеним фазама, укључени су и ресорно министарство науке  Републике Српске, Привредне коморе Србије и Републике Српске, Фонд за иновациону делатност, Завод за интелектуалну својину, Стална конференција градова и општина, Новосадски сајам и Београдски сајам. Званични медијски партнер, је РТС, док РТВ, РТРС, као и сви други медији са националном, регионалном или локалном фреквенцијом, пружају подршку реализацији читавог пројекта.

 

Тренутна посета

Имамо 314 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни позив за достављање предлога пројеката у оквиру ЕУ Медија програма 2014