RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Позив за учешће на конкурсу за Награду ЕУ за истраживачко новинарство

Институција која расписује конкурс: Европска комисија

Рок за предају документације: 13-05-2015

Тема: Информисање

Износ гранта: од 3.000 до 5.000 евра.

Круг апликаната: новинари.

Резиме: Истраживачке приче објављене у периоду између 1. јануара и 31. децембра 2014. године, које извештавају о друштвеним темама у вези са злоупотребом моћи и основних људских права, корупцијом и организованим криминалом у Србији, а са којима јавност на други начин не би била упозната.

За Награду ЕУ за истраживачко новинарство могу се номиновати приче које су објављене или емитоване у било ком медију у Србији: штампаном, радио, ТВ, онлајн медију или њиховој комбинацији.

За награду се могу номиновати истраживачке приче које су објављене или емитоване у медијима у Србији (намењене публици у Србији) на српском језику, језицима мањина или међународним језицима.
Линкови:
Делегација Европске уније у Републици Србији

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА 23. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије, на основу Уговора о заједничкој организацији наступа домаћих привредника на 23. Међународном сајму привреде у Мостару, Босна и Херцеговина закљученог дана 24.01.2020. године између Развојне агенције Србије и Привредне коморе Србије и Правила о учествовању на сајму од 26.08.2019. године, заједнички објављују

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ
НА 23. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ
у Мостару, Босна и Херцеговина

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем 23. Међународном сајму привреде који ће се одржати у Мостару, Босна и Херцеговина, у периоду од 31. марта до 4. априла 2020. године.
 

Избор из вести

Продужетак конкурса РАС-а

Развојна агенција Србије (РАС) обавештава да је због ванредног стања, уведеног у циљу спречавања ширења вируса ЦОВИД-19, продужено трајање Јавног позива за учешће у Програму подршке за улазак у ланце добављача мултинационалних компанија у 2020. години, за додатних 60 дана.

У складу са ванредним стањем И мерама сузбијања епидемије вируса ЦОВИД 19, обавеставамо вас да смо продузили трајање ЈП за Програм стандардизоване услуге менторинга за секторе прерадјивацке индустрије, на 10.јун 2020.

 

Тренутна посета

Имамо 318 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Позив за учешће на конкурсу за Награду ЕУ за истраживачко новинарство