RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни позив послодавцима за доделу субвенције за запошљаванје незапослених корисника новчане социјалне помоћи

Институција која расписује конкурс: Национална служба за запошљавање

Рок за предају документације: 31-12-2015

Тема: Запосленост


Износ гранта: нема података.

Круг апликаната: предузетници и правна лица.

Резиме: Програм подразумева одобравање субвенције послодавцима ради активације незапослених корисника новчане социјалне помоћи у циљу њихове радно - социјалне интеграције и смањење зависности од давања из система социјалне заштите.
Субвенција се одобрава послодавцу који припада приватном сектору и запошљава незапосленог корисника новчане социјалне помоћи који се води на евиденцији Националне службе за запошљавање.

Субвенција за запошљавање незапосленог корисника новчане социјалне помоћи подразумева:
- рефундацију дела зараде послодавцу у износу од 10.000,00 динара по лицу на месечном нивоу у трајању од 12 месеци од дана заснивања радног односа;
- обавезу задржавања лица у радном односу најмање још 12 месеци након истека периода за који је остварено право на субвенцију.

Јавни позив је отворен од дана објављивања у дневном листу до утрошка расположивих средстава издвојених за ову намену, о чему ће Национална служба издати саопштење за јавност.

Линкови:
Национална служба за запошљавање

 

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА 23. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије, на основу Уговора о заједничкој организацији наступа домаћих привредника на 23. Међународном сајму привреде у Мостару, Босна и Херцеговина закљученог дана 24.01.2020. године између Развојне агенције Србије и Привредне коморе Србије и Правила о учествовању на сајму од 26.08.2019. године, заједнички објављују

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ
НА 23. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ
у Мостару, Босна и Херцеговина

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем 23. Међународном сајму привреде који ће се одржати у Мостару, Босна и Херцеговина, у периоду од 31. марта до 4. априла 2020. године.
 

Избор из вести

Продужетак конкурса РАС-а

Развојна агенција Србије (РАС) обавештава да је због ванредног стања, уведеног у циљу спречавања ширења вируса ЦОВИД-19, продужено трајање Јавног позива за учешће у Програму подршке за улазак у ланце добављача мултинационалних компанија у 2020. години, за додатних 60 дана.

У складу са ванредним стањем И мерама сузбијања епидемије вируса ЦОВИД 19, обавеставамо вас да смо продузили трајање ЈП за Програм стандардизоване услуге менторинга за секторе прерадјивацке индустрије, на 10.јун 2020.

 

Тренутна посета

Имамо 265 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни позив послодавцима за доделу субвенције за запошљаванје незапослених корисника новчане социјалне помоћи