RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни позив незапосленима ромске националности за доделу субвенције за самозапошљаванје

Институција која расписује конкурс: Национална служба за запошљавање

Рок за предају документације: 30-06-2015

Тема: Запосленост

Износ гранта: 160.000 динара.

Круг апликаната: незапослени ромске националности.

Резиме: Субвенција за самозапошљавање намењена је незапосленима ромске националности који се воде на евиденцији Националне службе за запошљавање и имају завршену обуку за започињање сопственог посла.

Субвенција за самозапошљавање додељује се незапосленом у једнократном износу од 160.000,00 динара, ради оснивања радње, задруге или другог облика предузетништва , као и оснивања привредног друштва, уколико оснивач заснива у њему радни однос.
Незапослени који оствари право на субвенцију за самозапошљавање у обавези је да обавља регистровану делатност најмање 12 месеци.

Линкови:
Национална служба за запошљавање

 

Избор из конкурса

Јавни позив за учешће на међународном сајму SIAL у Паризу

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на једном од најзначајнијих међународних сајмова прехрамбене индустрије „SIAL“ који се одржава у Паризу, Француска, у периоду од 18. до 22. октобра 2020. године.
 

Избор из вести

Пројекат Јавна својина за развој јавног сектора, промотивни видео

У циљу промоције пројектних резултата и значаја одговорног и ефикасног управљања јавном имовином града Ужица и општине Бајина Башта у оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", израђен је први промотивни спот.

Пројекат "Јавна својина за развој јавног сектора", који финансира Европска унија у оквиру грант шеме Програма Exchange 5. Програм Exchange 5 реализује Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, из средстава ИПА 2014, док је тело за уговарање Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Спот можете погледати овде.

 

Тренутна посета

Имамо 249 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни позив незапосленима ромске националности за доделу субвенције за самозапошљаванје