RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Инклузивно образовање

Институција која расписује конкурс: Фондација за отворено друштво

Рок за предају документације: 31. децембар 2015.

Тема:     Образовање – обука

Износ гранта: Нема података.

Круг апликаната: Правна и физичка лица.

Циљеви програма:
• Осигурање одрживости концепта инклузивног образовања у образовном систему.
• Ефективна заштита права на квалитетно образовање за све.
• Стварање модела интеркултуралног образовања.

Очекивани исходи програмских активности:
• Формирана проактивна “Мрежа пријатеља инклузивног образовања” која се састоји од наставничких (укључујући и наставнике на мањинским језицима) и родитељских удружења (укључујући и родитеље деце са сметњама у развоју).
• Одржива примена Националног оквира за праћење инклузивног образовања и формулисане препоруке за делотворно спровођење инклузивних образовних политика.
• Вођење стратешких поступака с циљем спречавања дискриминације у образовном систему.

Линк: Фондација за отворено друштво

 

Избор из конкурса

Програм интернационализације МСП у 2019. години

Развојна агенција Србије покреће Програм интернационализације малих и средњих предузећа у 2018. години, а у циљу креирања услова за остваривање извозних послова. Поред освајања нових тржишта и повећања присуства на постојећим тржиштима, циљ ове активности је брендирања Србије као повољне инвестиционе и пословне дестинације, успостављање приведних веза са иностранством и интеграција домаћих привредних друштава у међународне пословне токове. Осим малих и средњих привредних друштава овим програмом су такође обухваћена и велика привредна друштва. Програм ће бити реализован у периоду од децембра 2018. године до фебруара 2020. године.
 

Избор из вести

Где набавити енергент на бази дрвне биомасе у Региону?

У претходном периоду Радна група за биомасу Златиборске области, уз подршку ГИЗ ДКТИ програма, реализовала је теренско истраживање и својеврсни попис свих произвођача, дистрибутера и трговаца енергентима на бази дрвне биомасе (цепано дрво, пелет, брикет, сечка, ћумур) који су регистровани и послују на територији 9 општина Златиборске области: Ариља, Бајине Баште, Чајетине, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља и Ужица. Након прикупљања свих података, ова база је урађена у форми картографског приказа и доступна је на интернет страници РРА Златибор.

 

Тренутна посета

Имамо 195 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Инклузивно образовање