RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Позив за подношење понуда за јавну набавку мале вредности услуга штампе

Поштовани,

Регионална развојна агенција „Златибор“ расписује позив за достављање понуда за јавну набавку мале вредности услуга: Услуге штампе промотивног материјала, у оквиру пројекта “Регионални ланац вредности у туризму на подручју међуопштинског партнерства, фаза 2”, број 03/2014.

Понуда се доставља на српском језику, а рок за достављање понуда је 26.12.2014. године, до 14:00 часова.

Понуду доставити на адресу: Регионална развојна агенција „Златибор“ д.о.о, улица Петра Ћеловића бб, 31000 Ужице, са назнаком: „Понуда за јавну набавку Услуга штампе промотивног материјала, у оквиру пројекта Регионални ланац вредности у туризму на подручју међуопштинског партнерства, фаза 2, број 03/2014 – НЕ ОТВАРАТИ“.

Јавно отварање понуда ће се обавити истог дана, након истека рока за подношење понуда, односно 26.12.2014. у 14:15 часова, у просторијама Регионалне развојне агенције “Златибор”, улица Петра Ћеловића бб, у Сали Градског развојног центра, у присуству представника понуђача (присуство није обавезно), комисије за јавне набавке и других заинтересованих лица.

У прилогу Вам достављамо позив за подношење понуда и молимо Вас да попуните Потврду о пријему позива за подношење понуда.

Позив за подношење понуда и комплетну конкурсну документацију можете преузети и на званичној страници Регионалне развојна агенције „Златибор“ www. rrazlatibor.rs, на Порталу Управе за јавне набавке www.ujn.gov.rs, као и непосредно у просторијама Регионалне развојне агенције „Златибор“, на адреси Петра Ћеловића бб, 31000 Ужице, сваког радног дана од 08:00 до 16:00 часова.

 

За додатне информације, можете се обратити на е-mail: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели , или путем телефона: 031/ 510 098

 

Контакт служба: Финансијска служба

Позив за подношење понуда

Конкурснa документацијa

Обавештење о закљученом уговору

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ НЕЗАПОСЛЕНИМА ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈЕ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ У 2019. ГОДИНИ

Субвенција за самозапошљавање намењена је незапосленима који се воде на евиденцији Националне службе за запошљавање (у даљем тексту: Национална служба) и имају завршену обуку за развој предузетништва.

Субвенција за самозапошљавање додељује се у једнократном износу од 200.000,00 динара, односно 220.000,00 динара у случају самозапошљавања вишкова запослених или 240.000,00 динара за незапослене особе са инвалидитетом, ради оснивања радње, задруге или другог облика предузетништва, као и оснивања привредног друштва, уколико оснивач заснива у њему радни однос.

 

Избор из вести

Представљање RеТex пројекта на Форуму градова и регија у Пољској

Од 4. до 6. јуна у граду Рзесзов (Пољска) одржан је Форум градова и регија – међународна конференција коју је организовало Министарство за инвестиције и развој Републике Пољске.

Главне теме Форума биле су прекогранична и територијална сарадња и улога локалних самоуправа у подстицању регионалног и локалног развоја. Део сесије у оквиру Форума организован је у сарадњи са мрежом НАЛАС – Мрежа удружења локалних власти југоисточне Европе.
 

Тренутна посета

Имамо 240 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Позив за подношење понуда за јавну набавку мале вредности услуга штампе