RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Позив за достављање понуда за јавну набавку мале вредности услуга

Поштовани,
Регионална развојна агенција „Златибор“ расписује позив за достављање понуда за јавну набавку мале вредности услуга: Услуге дизајна и промоције у оквиру пројекта “Регионални ланац вредности у туризму на подручју међуопштинског партнерства, фаза 2”.

Понуда се доставља на српском језику, а рок за достављање понуда је 16.12.2014. године, до 14:00 часова.

Понуду доставити на адресу: Регионална развојна агенција „Златибор“ д.о.о, улица Петра Ћеловића бб, 31000 Ужице, са назнаком: „Понуда за јавну набавку Услуга дизајна и промоције у оквиру пројекта „Регионални ланац вредности у туризму на подручју међуопштинског партнерства, фаза 2“, број 02/2014 – НЕ ОТВАРАТИ“.

Јавно отварање понуда ће се обавити истог дана, након истека рока за подношење понуда, односно 16.12.2014. у 14:15 часова, у просторијама Регионалне развојне агенције “Златибор”, улица Петра Ћеловића бб, у Сали Градског развојног центра, у присуству представника понуђача (присуство није обавезно), комисије за јавне набавке и других заинтересованих лица.
У прилогу Вам достављамо позив за подношење понуда и молимо Вас да попуните Потврду о пријему позива за подношење понуда.

Позив за подношење понуда и комплетну конкурсну документацију можете преузети и на званичној страници Регионалне развојна агенције „Златибор“ www. rrazlatibor.rs, на Порталу Управе за јавне набавке www.ujn.gov.rs, као и непосредно у просторијама Регионалне развојне агенције „Златибор“, на адреси Петра Ћеловића бб, 31000 Ужице, сваког радног дана од 08:00 до 16:00 часова.

За додатне информације, можете се обратити на е-mail: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели , или путем телефона: 031/ 510 098
Контакт служба: Финансијска служба

Документа:

Конкурсна документација

Позив за подношење понуде

Обавештење о продужетку рока за подношење понуда пријава

Обавештење бр. 1 - Питања и одговори

Обавестење о закљученом уговору

Избор из конкурса

Јавни позив - Програм подршкe интернационализацији МСП кроз индивидуално учешће на међународним сајмовима у иностранству

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) кроз Програм подршке интернационализацији МСП кроз индивидуално учешће на међународним сајмовима у иностранству, обезбеђује институционалну подршку малим и средњим предузећима, која су извозно оријентисана и која желе да повећају обим своје спољнотрговинске размене.
 

Избор из вести

„На клик до купца“ 25. септембра у златиборском крају

Прва јесења бесплатна едукација „На клик до купца“ заказана је за 25. септембар, а град домаћин је Ужице. Едукацију организује Фондација „Регистар националног интернет домена Србије“ у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом Златибор, а одржаће се у сали Регионалне коморе Ужице, улица Димитрија Туцовића 52, зграда Града Ужице. Програм едукације почиње у 10 часова. Едукација је бесплатна, али су пријаве путем адресе е-поште office@rrazlatibor.rs због ограниченог броја места обавезне.

 

Тренутна посета

Имамо 199 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Позив за достављање понуда за јавну набавку мале вредности услуга