RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Позив за достављање понуда за јавну набавку мале вредности услуга

Поштовани,
Регионална развојна агенција „Златибор“ расписује позив за достављање понуда за јавну набавку мале вредности услуга: Услуге дизајна и промоције у оквиру пројекта “Регионални ланац вредности у туризму на подручју међуопштинског партнерства, фаза 2”.

Понуда се доставља на српском језику, а рок за достављање понуда је 16.12.2014. године, до 14:00 часова.

Понуду доставити на адресу: Регионална развојна агенција „Златибор“ д.о.о, улица Петра Ћеловића бб, 31000 Ужице, са назнаком: „Понуда за јавну набавку Услуга дизајна и промоције у оквиру пројекта „Регионални ланац вредности у туризму на подручју међуопштинског партнерства, фаза 2“, број 02/2014 – НЕ ОТВАРАТИ“.

Јавно отварање понуда ће се обавити истог дана, након истека рока за подношење понуда, односно 16.12.2014. у 14:15 часова, у просторијама Регионалне развојне агенције “Златибор”, улица Петра Ћеловића бб, у Сали Градског развојног центра, у присуству представника понуђача (присуство није обавезно), комисије за јавне набавке и других заинтересованих лица.
У прилогу Вам достављамо позив за подношење понуда и молимо Вас да попуните Потврду о пријему позива за подношење понуда.

Позив за подношење понуда и комплетну конкурсну документацију можете преузети и на званичној страници Регионалне развојна агенције „Златибор“ www. rrazlatibor.rs, на Порталу Управе за јавне набавке www.ujn.gov.rs, као и непосредно у просторијама Регионалне развојне агенције „Златибор“, на адреси Петра Ћеловића бб, 31000 Ужице, сваког радног дана од 08:00 до 16:00 часова.

За додатне информације, можете се обратити на е-mail: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели , или путем телефона: 031/ 510 098
Контакт служба: Финансијска служба

Документа:

Конкурсна документација

Позив за подношење понуде

Обавештење о продужетку рока за подношење понуда пријава

Обавештење бр. 1 - Питања и одговори

Обавестење о закљученом уговору

Избор из конкурса

Јавни позив за учешће на међународном сајму SIAL у Паризу

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на једном од најзначајнијих међународних сајмова прехрамбене индустрије „SIAL“ који се одржава у Паризу, Француска, у периоду од 18. до 22. октобра 2020. године.
 

Избор из вести

Први заједнички састанак међуопштинске радне групе

Иницијални састанак међуопштинске радне групе, формиране у оквиру ПОРАЛИСТ пројекта на основу Меморандума о разумевању потписаном крајем априла месеца ове године између две суседне прекограничне општине, Пријепоље и Бијело Поље, заказан је за уторак, 17. децембара 2019. године у Пријепољу.
 

Тренутна посета

Имамо 214 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Позив за достављање понуда за јавну набавку мале вредности услуга