RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

СЕРТИФИКАЦИЈА - КОРАК ДО ИНО ТРЖИШТА

Метлска индустрија у Босни и Србији и даље се суочава са бројним препрекама за извоз производа у суседне и ЕУ земље. Тржиште  ЕУ и производи се развијају знатно брже у поређењу са ситуацијом у нашим земљма, управо због недостатка стандардизације, знања и промоције, сарадње са међународним организацијама, немогућности да се извозе жељене количине производа због квота и других препрека.

Управо због наведених чињеница пројекат ЕУ МЕТАЛ 2 помогао је фирмама које учествују у пројекту да успешно имплементирају стандарде  који им недостају, а све са циљем појаве на ино тржиштима.

Појединачни рад са ангажованим консултантом који је пружио менторску подршку савакој фирми приликом успешне имплементације стандарда, допринео је да фирме спознају неопходност увођења стандарда  и тако  отворе пут за успостављање нових контаката и пописивање нових уговора са ино клијентима. Прилика за то су свакако  међинародни сајмови.   

Учешће на међународним сајмовима је одлична шанса за успостављање контаката са потенцијалним партнерима, финансисјким институцијама, као и промоцију производа и услуга. Такође сајмови пружају могућност директног уговарања послова, промоцију производа и праћење конкуренције.

Избор из конкурса

Јавни позив за учешће на међународном сајму SIAL у Паризу

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на једном од најзначајнијих међународних сајмова прехрамбене индустрије „SIAL“ који се одржава у Паризу, Француска, у периоду од 18. до 22. октобра 2020. године.
 

Избор из вести

ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у обукама из области агротуризма

Регионална развојна агенција Златибор и Академија струковних студија Западна Србија Одсек Ужице расписују

ЈАВНИ ПОЗИВ за учешће у обукама из области агротуризма

Програм обука из области агротуризма се реализује у оквиру Ерасмус плус пројекта 585833-EPP-1-2017-1-RS-EPPKA2-CBHE-JP ЛАНДС: "Следећа дестинација Балкан: развој агротуризма". Пројекат има за циљ изградњу капацитетa у високом образовању, тако да оно има активну улогу у развоју друштва које стреми побољшању квалитета живота у руралним областима кроз диверзификацију руралне економије.
 

Тренутна посета

Имамо 479 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Регионални развој СЕРТИФИКАЦИЈА - КОРАК ДО ИНО ТРЖИШТА