RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Конкурс Креативне Европе

Институција која расписује конкурс: Европска Комисија

Рок за предају документације: 24. септембар 2014.

Тема:     -

Износ гранта: Нема података.

Круг апликаната: Правна лица.

Резиме: Европска комисија расписала је, у оквиру потпрограма “Медији” програма Креативна Европа, конкурс за оснаживање европске интеграције кроз културу, односно подршку новим начинима превода одабраних ТВ програма широм Европе.
Циљ тог конкурса је подршка иновативним стратегијама за омогућавање превода европских културних програма ради лакше прекограничне онлајн дисеминације културнога садржаја.

Очекује се да ће тај пилот програм омогућити најмање 600 сати онлајн различитог европског аудиовизуелног садржаја на више територија, на основу чега ће бити процењен учинак тог истог садржаја.

Предлози морају укључивати нелинеарну аудиовизуелну медијску услугу или интернет сервис са значајним уделом аудиовизуелног садржаја.

Подносиоци пројекта морају бити регистровани у земљама-чланицама ЕУ, а пројекте не могу предлагати физичке особе.

 

Више на линку Европске комисије.

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА 23. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије, на основу Уговора о заједничкој организацији наступа домаћих привредника на 23. Међународном сајму привреде у Мостару, Босна и Херцеговина закљученог дана 24.01.2020. године између Развојне агенције Србије и Привредне коморе Србије и Правила о учествовању на сајму од 26.08.2019. године, заједнички објављују

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ
НА 23. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ
у Мостару, Босна и Херцеговина

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем 23. Међународном сајму привреде који ће се одржати у Мостару, Босна и Херцеговина, у периоду од 31. марта до 4. априла 2020. године.
 

Избор из вести

Представљање RеТex пројекта на Форуму градова и регија у Пољској

Од 4. до 6. јуна у граду Рзесзов (Пољска) одржан је Форум градова и регија – међународна конференција коју је организовало Министарство за инвестиције и развој Републике Пољске.

Главне теме Форума биле су прекогранична и територијална сарадња и улога локалних самоуправа у подстицању регионалног и локалног развоја. Део сесије у оквиру Форума организован је у сарадњи са мрежом НАЛАС – Мрежа удружења локалних власти југоисточне Европе.
 

Тренутна посета

Имамо 305 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Конкурс Креативне Европе