RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Реконструкција и адаптација малих спортских терена

Институција која расписује конкурс: Министарство омладине и спорта

Рок за предају документације: 16. мај 2014.

Тема: Омладина – спорт

 

Износ гранта: Нема података.

 

Круг апликаната: Локалне самоуправе.

Резиме: Министарство омладине и спорта (у даљем тексту: Министарство) објављује почетак реализације пројекта Реконструкција и адаптација малих спортских терена на територији Републике Србије. Овим пројектом предвиђена је реконструкција или адаптација и опремање постојећих терена у мултифункционалне спортске терене за четири врсте спорта (рукомет, мали фудбал, баскет и одбојку).

Основни циљ пројекта је стварање услова за масовно бављење спортом свих сегмената популације.

Средства за финансирање пројекта планирана су у буџету Министарства за 2014. годину, на позицији 511 – Буџетски фонд за финансирање спорта.

Пројектом је предвиђена реконструкција или адаптација постојећег терена у мултифункционални спортски терен, димензија 23х44м, укупне површине 1.012 м2, за четири врсте спорта (рукомет, мали фудбал, баскет и одбојку), са завршним слојем од асфалта и пратећом опремом (голови, кошеви и стубови са мрежом за одбојку).
Реализација пројекта је предвиђена у две фазе. Прву фазу реализује и финансира средствима буџета јединица локалне самоуправе, а другу фазу реализује и финансира Министарство омладине и спорта. У првој фази предвиђени су припремни радови, припремање подлоге за завршни слој, односно сви потребни радови за санирање постојећих дотрајалих терена, израда темеља са носачима за уградњу опреме и радови на одводњавању уколико су предвиђени пројектом, а у другој фази радови на постављању завршног слоја од двослојног асфалта, обележавање терена и опремање.

ОПШТИ УСЛОВИ ЗА ПРИЈАВУ И КРИТЕРИЈУМИ У ПОГЛЕДУ ОДАБИРА ЈЕДИНИЦА ЛОКАЛНИХ САМОУПРАВА ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОЈЕКТУ

Линкови: Министарства омладине и спорта

Избор из конкурса

Обуке запослених у јавном сектору за процену вредности јавне имовине

У оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", у понедељак и уторак, 24. и 25. фебруара 2020. године, у просторијама скупштинске сале општине Бајина Башта, биће организован први сет обука запослених у локалној самоуправи и јавним предузећима Бајине Баште за процену рачуноводствене вредности јавне имовине.

 

Избор из вести

Пројекат Јавна својина за развој јавног сектора, промотивни видео

У циљу промоције пројектних резултата и значаја одговорног и ефикасног управљања јавном имовином града Ужица и општине Бајина Башта у оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", израђен је први промотивни спот.

Пројекат "Јавна својина за развој јавног сектора", који финансира Европска унија у оквиру грант шеме Програма Exchange 5. Програм Exchange 5 реализује Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, из средстава ИПА 2014, док је тело за уговарање Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Спот можете погледати овде.

 

Тренутна посета

Имамо 253 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Реконструкција и адаптација малих спортских терена