RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Реконструкција и адаптација малих спортских терена

Институција која расписује конкурс: Министарство омладине и спорта

Рок за предају документације: 16. мај 2014.

Тема: Омладина – спорт

 

Износ гранта: Нема података.

 

Круг апликаната: Локалне самоуправе.

Резиме: Министарство омладине и спорта (у даљем тексту: Министарство) објављује почетак реализације пројекта Реконструкција и адаптација малих спортских терена на територији Републике Србије. Овим пројектом предвиђена је реконструкција или адаптација и опремање постојећих терена у мултифункционалне спортске терене за четири врсте спорта (рукомет, мали фудбал, баскет и одбојку).

Основни циљ пројекта је стварање услова за масовно бављење спортом свих сегмената популације.

Средства за финансирање пројекта планирана су у буџету Министарства за 2014. годину, на позицији 511 – Буџетски фонд за финансирање спорта.

Пројектом је предвиђена реконструкција или адаптација постојећег терена у мултифункционални спортски терен, димензија 23х44м, укупне површине 1.012 м2, за четири врсте спорта (рукомет, мали фудбал, баскет и одбојку), са завршним слојем од асфалта и пратећом опремом (голови, кошеви и стубови са мрежом за одбојку).
Реализација пројекта је предвиђена у две фазе. Прву фазу реализује и финансира средствима буџета јединица локалне самоуправе, а другу фазу реализује и финансира Министарство омладине и спорта. У првој фази предвиђени су припремни радови, припремање подлоге за завршни слој, односно сви потребни радови за санирање постојећих дотрајалих терена, израда темеља са носачима за уградњу опреме и радови на одводњавању уколико су предвиђени пројектом, а у другој фази радови на постављању завршног слоја од двослојног асфалта, обележавање терена и опремање.

ОПШТИ УСЛОВИ ЗА ПРИЈАВУ И КРИТЕРИЈУМИ У ПОГЛЕДУ ОДАБИРА ЈЕДИНИЦА ЛОКАЛНИХ САМОУПРАВА ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОЈЕКТУ

Линкови: Министарства омладине и спорта

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ НЕЗАПОСЛЕНИМА ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈЕ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ У 2019. ГОДИНИ

Субвенција за самозапошљавање намењена је незапосленима који се воде на евиденцији Националне службе за запошљавање (у даљем тексту: Национална служба) и имају завршену обуку за развој предузетништва.

Субвенција за самозапошљавање додељује се у једнократном износу од 200.000,00 динара, односно 220.000,00 динара у случају самозапошљавања вишкова запослених или 240.000,00 динара за незапослене особе са инвалидитетом, ради оснивања радње, задруге или другог облика предузетништва, као и оснивања привредног друштва, уколико оснивач заснива у њему радни однос.

 

Избор из вести

„На клик до купца“ 25. септембра у златиборском крају

Прва јесења бесплатна едукација „На клик до купца“ заказана је за 25. септембар, а град домаћин је Ужице. Едукацију организује Фондација „Регистар националног интернет домена Србије“ у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом Златибор, а одржаће се у сали Регионалне коморе Ужице, улица Димитрија Туцовића 52, зграда Града Ужице. Програм едукације почиње у 10 часова. Едукација је бесплатна, али су пријаве путем адресе е-поште office@rrazlatibor.rs због ограниченог броја места обавезне.

 

Тренутна посета

Имамо 216 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Реконструкција и адаптација малих спортских терена