RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни конкурс за суфинансирање пројеката у оквиру програма „Европа за грађане и грађанке“

Институција која расписује конкурс:     Делегација Европске уније у Републици Србији

Рок за предају документације:     24. април 2014.

Тема:     -

Износ гранта:     Нема података.

Круг апликаната:     Удружења и друге организације цивилног друштва.

Резиме:     Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије објављује Јавни позив за суфинансирање пројеката удружења и других организација цивилног друштва којима су додељена средства Европске Уније у оквиру програма „Европа за грађане и грађанке“.

Општи циљ конкурса је подстицање међународне и регионалне сарадње и промоција вредности на којима је заснована Европска унија.

Право учешћа на конкурсу имају удружења и друге организације цивилног друштва, регистроване код АПР-а, које делују на територији Републике Србије, а које су носиоци пројеката или партнери на пројектима који су одобрени и уговорени у оквиру програма Европске уније „Европа за грађане и грађанке“ у 2013. години и чије активности су у току у тренутку подношења пријаве. Право учешћа на конкурсу имају само носиоци пројеката или партнери на пројектима који захтевају обавезно кофинансирање.

Линк: Делегација Европске уније у Републици Србији

Избор из конкурса

Јавни позив за учешће на међународном сајму SIAL у Паризу

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на једном од најзначајнијих међународних сајмова прехрамбене индустрије „SIAL“ који се одржава у Паризу, Француска, у периоду од 18. до 22. октобра 2020. године.
 

Избор из вести

Где набавити енергент на бази дрвне биомасе у Региону?

У претходном периоду Радна група за биомасу Златиборске области, уз подршку ГИЗ ДКТИ програма, реализовала је теренско истраживање и својеврсни попис свих произвођача, дистрибутера и трговаца енергентима на бази дрвне биомасе (цепано дрво, пелет, брикет, сечка, ћумур) који су регистровани и послују на територији 9 општина Златиборске области: Ариља, Бајине Баште, Чајетине, Косјерића, Нове Вароши, Пожеге, Прибоја, Пријепоља и Ужица. Након прикупљања свих података, ова база је урађена у форми картографског приказа и доступна је на интернет страници РРА Златибор.

 

Тренутна посета

Имамо 232 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни конкурс за суфинансирање пројеката у оквиру програма „Европа за грађане и грађанке“