RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни конкурс за суфинансирање пројеката у оквиру програма „Европа за грађане и грађанке“

Институција која расписује конкурс:     Делегација Европске уније у Републици Србији

Рок за предају документације:     24. април 2014.

Тема:     -

Износ гранта:     Нема података.

Круг апликаната:     Удружења и друге организације цивилног друштва.

Резиме:     Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије објављује Јавни позив за суфинансирање пројеката удружења и других организација цивилног друштва којима су додељена средства Европске Уније у оквиру програма „Европа за грађане и грађанке“.

Општи циљ конкурса је подстицање међународне и регионалне сарадње и промоција вредности на којима је заснована Европска унија.

Право учешћа на конкурсу имају удружења и друге организације цивилног друштва, регистроване код АПР-а, које делују на територији Републике Србије, а које су носиоци пројеката или партнери на пројектима који су одобрени и уговорени у оквиру програма Европске уније „Европа за грађане и грађанке“ у 2013. години и чије активности су у току у тренутку подношења пријаве. Право учешћа на конкурсу имају само носиоци пројеката или партнери на пројектима који захтевају обавезно кофинансирање.

Линк: Делегација Европске уније у Републици Србији

Избор из конкурса

JАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) кроз спровођење Програма подршке секторима прерађивачке индустрије (у даљем тексту: Програм) има за циљ унапређење пословног амбијента и повећање конкурентности ММСП у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четри области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике као први корак у имплементацији дефинисаних стратешких циљева и активности.
 

Избор из вести

Пројекат Јавна својина за развој јавног сектора, промотивни видео

У циљу промоције пројектних резултата и значаја одговорног и ефикасног управљања јавном имовином града Ужица и општине Бајина Башта у оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", израђен је први промотивни спот.

Пројекат "Јавна својина за развој јавног сектора", који финансира Европска унија у оквиру грант шеме Програма Exchange 5. Програм Exchange 5 реализује Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, из средстава ИПА 2014, док је тело за уговарање Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Спот можете погледати овде.

 

Тренутна посета

Имамо 272 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни конкурс за суфинансирање пројеката у оквиру програма „Европа за грађане и грађанке“