RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Позив за "ABD grant shemu"

SWG Главна Канцеларија/ Секретаријат ,у име Сталне радне групе за регионални рурални развој  отворила  је данас  Позив за "ABD grant shemu", у оквиру активности “Јачање конкурентности кроз доделу малих грантова за обнављање производних капацитета и набавку опреме потребне за развој нових  или побољшање постојећих производних процеса или за увођење иновативних производа" коју финансира Европска Комисија у оквиру пројекта "Припрема за имплементацију приступа заснованог на развоју територије (ABD) на Западном Балкану- II Фаза".

Грант шема је дизајнирана за подршку инвестицијама у "Дрина - Тара" и "Дрина - Сава" прекограничним  регионима, и односи се на побољшање производних процеса и технологије, и подизање квалитета производа и услуга. Главни циљ ове грант шеме је јачање интегрисаног економског развоја у регионима "Дрина - Тара" и "Дрина - Сава" кроз подршку предузетничким иницијативама, фокусирајући се на јачање туристичке понуде у региону и побољшање производних ланаца пољопривредних и прехрамбених производа, побољшање туристичких услуга кроз интегрисане пројекте подстицања сарадње између учесника у ланцу вредности.

Позив за " ABD grant shemu " се отвара 7. априла 2014. у 16:00 сати по централнo европском времену, а рок за подношење пријава је 8. мај 2014 у 16:00 сати по централно европском времену.

Документи за Грант апликацију су доступни на web страници Сталне радне групе за регионални рурални развој (SWG) у Југоисточној Европи (SEE)

•    Питања у вези са процесом подношења пријаве могу се послати на следећу е-mail адресу: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
•    Консултације које се односе на припрему пријавног обрасца ће бити пружена оn-line са е-mail адресе: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
•    Консултације које се односе на припрему пословне стратегије ће бити пружена on-line са е-mail адресе: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

 

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ РОБНИХ МАРКИ У СЈЕДИЊЕНИМ АМЕРИЧКИМ ДРЖАВАМА „PLMA CHICAGO“ У ЧИКАГУ, САД

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије по први пут организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на међународном сајму робних марки „PLMA CHICAGO“ који се одржава у Чикагу, САД, у периоду од 15. до 17. новембра 2020. године.

Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.
 

Избор из вести

Први заједнички састанак међуопштинске радне групе

Иницијални састанак међуопштинске радне групе, формиране у оквиру ПОРАЛИСТ пројекта на основу Меморандума о разумевању потписаном крајем априла месеца ове године између две суседне прекограничне општине, Пријепоље и Бијело Поље, заказан је за уторак, 17. децембара 2019. године у Пријепољу.
 

Тренутна посета

Имамо 233 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Позив за "ABD grant shemu"