RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Одржана је 24. редовна седница Скупштине оснивача

Регионална развојна агенција Златибор одржала је у петак, 31. јануара 2014. године, 24. редовну седницу Скупштине оснивача.

 

 

 

Поред усвајања записника са претходне седнице, на седници је усвојено:

•    Извештај о пословању друштва за период јануар-децембар 2013. године,
•    Пречишћен текст Уговора оснивача
•    Пословни план за период 2014.-2019. Године
•    Информација о процесу реакредитације

Директор РРА Златибор, господин Славко Лукић, представио је реализоване активности и резултате рада РРА Златибор за период јануар-децембар 2013. године и оно што планирамо да реализујемо у наредних 5 година. Присутни представници оснивача изнели су све похвале за рад РРА Златибор и постигнуте резултате у протеклој години.

Планирано је да наредна Скупштина РРА Златибор буде у априлу 2014. Године.

Избор из конкурса

Обуке запослених у јавном сектору за процену вредности јавне имовине

У оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", у понедељак и уторак, 24. и 25. фебруара 2020. године, у просторијама скупштинске сале општине Бајина Башта, биће организован први сет обука запослених у локалној самоуправи и јавним предузећима Бајине Баште за процену рачуноводствене вредности јавне имовине.

 

Избор из вести

Пројекат Јавна својина за развој јавног сектора, промотивни видео

У циљу промоције пројектних резултата и значаја одговорног и ефикасног управљања јавном имовином града Ужица и општине Бајина Башта у оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", израђен је први промотивни спот.

Пројекат "Јавна својина за развој јавног сектора", који финансира Европска унија у оквиру грант шеме Програма Exchange 5. Програм Exchange 5 реализује Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, из средстава ИПА 2014, док је тело за уговарање Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Спот можете погледати овде.

 

Тренутна посета

Имамо 548 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Регионални развој Одржана је 24. редовна седница Скупштине оснивача