RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Одржана је 24. редовна седница Скупштине оснивача

Регионална развојна агенција Златибор одржала је у петак, 31. јануара 2014. године, 24. редовну седницу Скупштине оснивача.

 

 

 

Поред усвајања записника са претходне седнице, на седници је усвојено:

•    Извештај о пословању друштва за период јануар-децембар 2013. године,
•    Пречишћен текст Уговора оснивача
•    Пословни план за период 2014.-2019. Године
•    Информација о процесу реакредитације

Директор РРА Златибор, господин Славко Лукић, представио је реализоване активности и резултате рада РРА Златибор за период јануар-децембар 2013. године и оно што планирамо да реализујемо у наредних 5 година. Присутни представници оснивача изнели су све похвале за рад РРА Златибор и постигнуте резултате у протеклој години.

Планирано је да наредна Скупштина РРА Златибор буде у априлу 2014. Године.

Избор из конкурса

Јавни позив - Програм подршкe интернационализацији МСП кроз индивидуално учешће на међународним сајмовима у иностранству

Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) кроз Програм подршке интернационализацији МСП кроз индивидуално учешће на међународним сајмовима у иностранству, обезбеђује институционалну подршку малим и средњим предузећима, која су извозно оријентисана и која желе да повећају обим своје спољнотрговинске размене.
 

Избор из вести

Јавни позив за исказивање интереса за учешће у програму сертификације/стандардизације објеката погодних за бициклисте (Bike Friendly Standard)

Предмет јавног позива

Предмет јавног позива је прикупљање пријава за исказивање интереса за учешће у сертификацији/стандардизацији објеката погодних за бициклисте на подручју Србије.
Позивају се сви заинтересовани регистровани правни субјекти да доставе своје изјаве о интересу за учешће у сертификацији/стандардизацији објеката погодних за бициклисте (Bike Friendly Standard).

 

Тренутна посета

Имамо 165 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Регионални развој Одржана је 24. редовна седница Скупштине оснивача