RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Позив за подношење предлога пројеката за унапређење положаја особа са инвалидитетом у Р Србији

Институција која расписује конкурс: Министарство рада запошљавања и социјалне политике

Рок за предају документације: 29. новембар 2013.

Тема: -

Износ гранта: Нема података.

 

Круг апликаната: Удружења/организације.

 

Резиме: Министарство рада, запошљавања и социјалне политике – Сектор за заштиту особа са инвалидитетом расписује јавни позив заинтересованим социјално – хуманитарним организацијама да поднесу предлоге пројекта који имају за циљ унапређење положаја особа са инвалидитетом у Републици Србији.

Средства за наведени конкурс обезбеђена су у Буџетском фонду за програме заштите и унапређења положаја особа са инвалидитетом.

Приоритет Министарства рада, запошљавања и социјалне политике – Сектора за заштиту особа са инвалидитетом јесте унапређење положаја особа са инвалидитетом у Републици Србији кроз


1. Развој иновативних сервиса

2. Подршку развоју и реализацији стимулативних и инклузивних програма чији је циљ социјална интеграција и инклузија особа са инвалидитетом

3. Подизање нивоа свести заједнице о особама са инвалидитетом и самих особа са инвалидитетом о правима, положају и потребама у циљу стварања услова за социјалну интеграцију особа са инвалидитетом.

 

Министарство рада, запошљавања и социјалне политике

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА 23. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије, на основу Уговора о заједничкој организацији наступа домаћих привредника на 23. Међународном сајму привреде у Мостару, Босна и Херцеговина закљученог дана 24.01.2020. године између Развојне агенције Србије и Привредне коморе Србије и Правила о учествовању на сајму од 26.08.2019. године, заједнички објављују

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ
НА 23. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ
у Мостару, Босна и Херцеговина

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем 23. Међународном сајму привреде који ће се одржати у Мостару, Босна и Херцеговина, у периоду од 31. марта до 4. априла 2020. године.
 

Избор из вести

Пројекат Јавна својина за развој јавног сектора, промотивни видео

У циљу промоције пројектних резултата и значаја одговорног и ефикасног управљања јавном имовином града Ужица и општине Бајина Башта у оквиру пројекта "Јавна својина за развој јавног сектора", израђен је први промотивни спот.

Пројекат "Јавна својина за развој јавног сектора", који финансира Европска унија у оквиру грант шеме Програма Exchange 5. Програм Exchange 5 реализује Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина, из средстава ИПА 2014, док је тело за уговарање Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније.

Спот можете погледати овде.

 

Тренутна посета

Имамо 241 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Позив за подношење предлога пројеката за унапређење положаја особа са инвалидитетом у Р Србији