RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни позив за пријаву учешћа у реализацији Програма иновационе делатности утврђеним за 2013. годину

Институција која расписује конкурс: Министарство просвете и науке и технолошког развоја

Рок за предају документације: 9. децембар 2013.

Тема: -

Износ гранта: Нема података.

 

Круг апликаната: Правна лица – регистровани субјекти, физичка лица – регистровани иноватори.

 

Резиме: ПРОГРАМИ ИНОВАЦИОНЕ ДЕЛАТНОСТИ ЧИЈА РЕАЛИЗАЦИЈА СЕ СУФИНАНСИРА ПО ОВОМ ЈАВНОМ ПОЗИВ

У складу са Законом о иновационој делатности („Службени гласник РС”, бр. 110/05, 18/10 и 55/13 Закон), по овом јавном позиву се суфинансира реализација Програма иновационе делатности за 2013. годину утврђених Уредбом о програмима иновационе делатности за 2013. годину („Службени гласник РС”, број 30/13), који Програми се остварују на начин прописан Правилником о начину реализације програма иновационе делатности за 2013. годину („Службени гласник РС”, број 75/13).

Буџетска средства за суфинансирање по овом јавном позиву одобравају се регистрованом субјекту иновационе делатности – правном, односно физичком лицу уписаном у Регистар иновационе делатности – Регистар који води Министарство просвете, науке и технолошког развоја – Министарство, који самостално, или у сарадњи са другим носиоцима иновационе делатности, пријављују пројекте чија реализација ће допринети остваривању циљева једног од следећих

Програма иновационе делатности утврђених за 2013. годину:

А) Програм финансирања иновационих пројеката који за резултат имају развијен комерцијално врификован производ, укључујући и софтвер, процес, технологију или услугу;

Б) Програм развоја регистрованих организација за обављање иновационе делатности и пружање инфраструктурне подршке иновационој делатности;

В) Програм финансирања пријава пројеката физичких лица – регистрованих иноватора.

 

Избор из конкурса

JАВНИ ПОЗИВ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ СТАНДАРДИЗОВАНЕ УСЛУГЕ МЕНТОРИНГ

JАВНИ ПОЗИВ

ЗА СПРОВОЂЕЊЕ СТАНДАРДИЗОВАНЕ УСЛУГЕ МЕНТОРИНГ

Јавни позив за спровођење стандардизоване услуге менторинга објављује се у складу са Програмом Министарства привреде - Стандардизовани сет услуга (ССУ) за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2020. години, који се реализује преко акредитованих регионалних развојних агенција (АРРА).

Услуга менторинга је намењена микро, малим и средњим привредним друштвима и предузетницима и задругама, а у циљу пружања подршке несметаном развоју и смањења броја неуспешних привредних субјеката и задруга, кроз пружање свеобухватне и благовремене подршке корисницима.
 

Избор из вести

БЕСПЛАТНА УСЛУГА МЕНТОРИНГА ОД ВЕЛИКОГ ЗНАЧАЈА ЗА ПРИВРЕДНИКЕ

БЕОГРАД, 21. мај 2020. године: Развојна агенција Србије (РАС) је расписала Јавни позив за спровођење стандардизоване услуге менторинга, који се објављује у складу са Програмом Министарства привреде - Стандардизовани сет услуга (ССУ) за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2020. години, који се реализује преко акредитованих регионалних развојних агенција (АРРА).

Јавни позив је отворен до 3. јула 2020, укупан буџет износи 6.000.000,00 динара, а крајњих рок завршетка пројекта је 31. децембар 2020.

Циљ пројекта јесте да се привредним субјектима пружи сва могућа подршка за развој и даљи напредак, и да се смањи број привредних субјеката и задруга које неуспешно послују у Србији. 
 

Тренутна посета

Имамо 626 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни позив за пријаву учешћа у реализацији Програма иновационе делатности утврђеним за 2013. годину