RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Објављенa два нова конкурса за програме и пројекте у областима омладинског сектора

Министарство омладине и спорта у складу са Законом о младима („Службени гласник РС”, бр. 50/11), Правилником о финансирању и суфинансирању програма и пројеката од јавног интереса у областима омладинског сектора („Службени гласник РС”, бр. 8/12 и 11/13) и Планом извршења Министарства омладине и спорта за 2013. годину, расписује

КОНКУРСЕ
ЗА ПРОГРАМЕ И ПРОЈЕКТЕ ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА
ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА:

1. Конкурс за подршку јединицама локалне самоуправе из IV групе развијености за спровођење омладинске политике на локалном нивоу и реализацију локалних акционих планова за младе – други позив
Конкурсну документацију можете преузети ОВДЕ.

2. Конкурс за стручно – техничку подршку организацији међународне омладинске конференције
Конкурсну документацију можете преузети ОВДЕ.

Рок за достављање предлога пројеката је 9. октобар 2013. године.

Право учешћа на конкурсима:

Право учешћа на конкурсу 1 имају локалне самоуправе које имају основану канцеларију за младе у складу са чланом 22. Закона о младима („Службени гласник РС“, број 50/11) и припадају четвртој групи развијености у складу са чланом 42а Закона о изменама и допунама Закона о финансирању локалне самоуправе („Службени гласник РС” бр. 47/11) и у складу са Уредбом о утврђивању јединствене листе развијености региона и јединица локалне самоуправе за 2012. годину („Службени гласник РС”, бр. 107/12), и које доставе Министарству, у прописаном року, предлоге пројеката на основу објављеног конкурса.

Право учешћа на конкурсу 2 имају удружења младих, удружења за младе и њихови савези који су регистровани на територији Републике Србије; који су уписани у Јединствену евиденцију удружења младих, удружења зa младе и њихових савеза, у складу са Правилником о садржини и начину вођења јединствене евиденције удружења младих, удружења за младе и њихових савеза („Службени гласник РС”, бр. 1/12) коју води Министарство омладине и спорта, и који доставе Министарству у прописаном року, предлоге пројеката на основу објављеног конкурса.

Конкурсна документација са Смерницама за подносиоце пројеката, као и Правилник о финансирању и суфинансирању програма и пројеката од јавног интереса у областима омладинског сектора („Службени гласник РС”, бр. 8/12 и 11/13), може се преузети на званичној интернет презентацији Министарства омладине и спорта, на адреси www.mos.gov.rs као и на адреси омладинског интернет портала: www.zamislizivot.org, а може се преузети и лично у Министарству омладине и спорта, Булевар Михајла Пупина 2, трећи спрат, канцеларијама број 307 и 311. За додатне информације можете се обратити на број телефона: + 381 11 313 09 19 за конкурс 1 и +381 11 311 33 19 за конкурс 2 или путем електронске поште на адресу: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .

 

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ РОБНИХ МАРКИ У СЈЕДИЊЕНИМ АМЕРИЧКИМ ДРЖАВАМА „PLMA CHICAGO“ У ЧИКАГУ, САД

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије по први пут организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на међународном сајму робних марки „PLMA CHICAGO“ који се одржава у Чикагу, САД, у периоду од 15. до 17. новембра 2020. године.

Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.
 

Избор из вести

Први заједнички састанак међуопштинске радне групе

Иницијални састанак међуопштинске радне групе, формиране у оквиру ПОРАЛИСТ пројекта на основу Меморандума о разумевању потписаном крајем априла месеца ове године између две суседне прекограничне општине, Пријепоље и Бијело Поље, заказан је за уторак, 17. децембара 2019. године у Пријепољу.
 

Тренутна посета

Имамо 505 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Објављенa два нова конкурса за програме и пројекте у областима омладинског сектора